tiistai 18. tammikuuta 2011

Lempituotteitani hiustenhoidon puolelta

Tässä muutamia tämän hetken lempituotteitani hiushoidon saralta. Kaikenlaista on tullut kokeiltua marketin, kampaamoiden ja luontaiskosmetiikan saralta, mutta seuraavat tuotteet ovat olleet heti ensimmäisestä käyttökerrasta asti mieleisiä.

Nubian Heritage Body Wash Coconut & Papaya with Vanilla Bean Extract toimii hyvin myös todella hellävaraisena sampoona, vaikka onkin suihkusaippua. Sisältää paljon erilaisia öljyjä ja on siksi todella kosteuttava. Tuoksuu herkulliselta papaijalta ja pieni määrä vaahtoaa todella hyvin, mikä on sulfaatittomalle tuotteelle harvinaista. Kermainen koostumus, myös väriltään, jättää ihon ja hiukset todella kosteutetun tuntuisiksi.Mill Creek Keratin Conditioner Repair Formula on todella mahtava rekku (reconstructor, eli rakennepaikkaava) sisältönsä ja edullisen hintansa takia. Tekee nannaa kemiallisesti vaurioituneille hiuksille. Koostumus on melko juoksevaa, mutta se ei vähennä tehoja. Rekku tuoksuu kukkaisen hedelmäiseltä.Kevin.Murphy Born.Again -hoioaine selvittää uskomattoman hyvin, korostaa laineita, antaa kiiltoa ja kosteuttaa todella hyvin. Yrttimäinen tuoksu ja melko juokseva koostumus, joka kuitenkin toimii hiuksissa hienosti. Tätä uskaltaa käyttää myös yön yli vaikuttavassa tehohoidossa. Käytössä on jo toinen litran pullo tätä hoitista, ja vaikka saatan unohtaa pullon vähäksi aikaa, kun kokeilen muita hoitiksia, tähän hoitikseen palaan kuitenkin lopulta. Käy hyvin myös CO-pesuihin (Conditioner Only).Alba Botanica Fragrance Free Leave-In Conditioner tekee hiuksista todella silkkisen pehmeät ja kiiltävät. Koostumus on todella kermainen ja pieni määrä tätä hajusteetonta jätettävää riittää pitkälle. Pieni hinta ja iso tuubi.Tuotteet eivät ole 100 %:sti luonnonkosmetiikkaa, mutta minulle riittää se, että tuotteet eivät ärsytä ihoani eivätkä päänahkaani ja etteivät ne sisällä kuivattavia alkoholeja, silikoneja, sulfaatteja, parabeenejä, mineraaliöljyä ja glykoleita (Propylene Glycol, yms.). Kosmetiikkatuotteeni hankin suureksi osaksi iHerbistä ja siitä nettikaupasta onkin muodostunut lempinettikauppani.

Hihkaiskaa muuten, jos en huomaa aina kirjoittaa auki lyhenteitä tai muuta sanastoa, ja jos sanat sekä niiden tarkoitukset jäävät epäselviksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti