keskiviikko 19. tammikuuta 2011

Pakettia pukkaa

Tilaan nykyään melkein kaiken kosmetiikkani iHerbistä, vain muutamat tavarat hankin ihan täältä Suomen kaupoista. IHerbissä myydään paljon erilaista luonnonkosmetiikkaa, lisäravinteita ja niin paljon kaikkea muutakin. Lisäksi hinnat ovat ihastuttavan edulliset. Sieltä saa meille suomalaisille tuntemattomampia merkkejä, jotka ovat suosittuja Amerikassa. Kaupasta on muodostunut lempinettikauppani ja uutta pakettia onkin tulossa jatkuvasti.

Uusien tuotteiden kokeileminen on helppoa, koska yleensä aina iHerbissä on esillä tuotteiden INCI:t, joihin voi tutustua etukäteen, ettei tule aivan täydellisiä hutiostoksia. INCI-listojen esillä pitäminen helpottaa myös erinäisten ainesosien karttelua, mitä minä ainakin harrastan.

Postituskulut Suomeen ovat naurettavan halvat, 4 $ per 1,36 kg:n paketti. Tuota 1,36 kg:a isompia paketteja voi sitten tilata kuriiritoimituksen kautta, eikä sekään ole kallista. Halvempien pakettien tulo saattaa kyllä kestää parikin viikkoa, mutta mielestäni tämä puute on pieni siihen verrattuna kuinka edullinen sekä laaja nettikaupan tuotevalikoima on ja kuinka edulliset postituskulut ovat.

1 kommentti:

  1. Ihanaa, juuri tällaista blogia olen kaivannnut!

    VastaaPoista