maanantai 27. kesäkuuta 2011

Kesä, aurinko, vesi ja voide

Rakastan kesää, hellettä ja auringonpaistetta, mutta en halua olla ryppyinen ja kuiva rusina vanhana, vaikka auringosta nautinkin. Parina viime kesänä luottoaurinkovoiteeni on ollut Lovea Bion lasten aurinkovoide, jossa ei ole mitään vikaa, mutta kokeillessani Smart Girls Who Surf SPF 30+ Mineral Sunscreen -aurinkovoidetta, ihastuin voiteen koostumukseen ja taidan siirtyä tuohon uutuuteen kokonaan.

Smart Girls -aurinkosuojavoide on helposti ja hygieenisesti käytettävässä tuubissa ja koostumus on juuri sopivaa, että voide tulee helposti ulos, mutta ei lurahda käsiin liian nopeasti. Voide myös levittyy iholle helposti, eikä jätä ihoa älyttömän valkoiseksi tai harmaaksi kuin haamu, vaikka voide ihoa vähän vaalentaakin. Se ei ole myöskään liian rasvainen tai kuiva voide ja se tuntuu iholla todella miellyttävältä verrattuna moniin muihin aurinkosuojavoiteisiin, jotka tekevät iholle inhottavan, rasvaisen ja jotenkin hengittämättömän tuntuisen kalvon. Voiteessa on myös miellyttävä ja kivan mieto tuoksu, joka on mielestäni hiukan mansikkamainen tai karkkimainen, sellainen vienon makeahko kuitenkin. Sekin on kiva, että voide tuntuu peseytyvän entistä suosikkiani helpommin ja nopeammin pois iholta, vaikka kuitenkin kestää vedessä läträämistä. Olen käyttänyt voidetta sekä kasvojen että vartalon iholle, ja se sopii oikein hyvin kumpaankin käyttöön.


Vaikka en olekaan pinkin värin ylin ystävä tai välitä suuresti hienoista purkeista, on puteli silti kaunis ja naisellinen. Valitettavasti tuo voiteen naisellinen puoli saattaa hillitä miesten halua käyttää tätä mahtavaa voidetta, mutta kannattaa suostutella miehet vain olla välittämättä putelista, sillä kyllä miestenkin ihoa kannattaa suojata hyvällä voiteella :D .

Turvallisia hetkiä ihanassa auringonpaisteessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti