tiistai 27. syyskuuta 2011

Ihmevoide?

Olen ottanut useampaan tilaukseen mukaan ilmaisen näytteen tästä voiteesta, joka on Hollywood-tähtösienkin suosiossa. Kyseessä on siis Egyptian Magic -voide, josta sanotaan olevan apua vähän kaikkeen. Sillä voi silottaa kuivat hiuslatvat, auttaa haavoja ja mustelmia parantumaan, ehkäistä ja hoitaa raskausarpia ja niin edelleen. Koska täysikokoinen purkki voidetta on niin kallis, olen tilannut useasti ilmaisia näytteitä ja tyhjentänyt näytteet puhtaaseen purkkiin. Nyt minulla on ihan hyvänkokoinen purkki täynnä voidetta, että voin testata auttaako voide oikeasti kaikkeen mihin siitä sanotaan olevan hyötyä.

Voide on todella rasvaista, eikä sitä tarvitse kuin ihan pienen määrän koko kasvojen käsittelyyn. Rasvaisuutensa takia voide ei sovellu meikin alle, mutta yövoiteena se toimii ihan hyvin, vaikka silloinkin voi ylimääräisen öljyisyyden painella paperiin ennen nukkumaan menemistä. Voiteen tuoksu on ihan miellyttävä, mehiläisvahamainen, mutta onneksi melko mieto. Itse tykkään käyttää voidetta erityisesti kemiallisen kuorinnan jälkeen, koska voide tuntuu nopeuttavan parantumista ja ihon hilseilyn loppumista. Vielä en ole havainnut mitään maagisia vaikutuksia, mutta käytän voidetta mielenkiinnolla ja edelleen tilailen ilmaisia näytteitä purtilon täytteeksi =) .

1 kommentti:

  1. Itse olen käyttänyt Egyptian Magicia erilaisten näppyjen hoitoon ja on auttanut todella hyvin. Nyt mentiin jo toista purkkia ostamaan kun poikaystäväni omi purkin itselleen, koska hän on saanut huomattavaa apua siitä parranajon jälkeisiin näppyihin/ärsytykseen. Voidetta on saanut kesästä lähtien Espoon keskuksesta eräästä erikoisliikkeestä, G-Klassik -niminen, josta olen ostanut myös santen shampoita jne. Itsekkin aloitin EM:n käytön juuri noilla testereillä, joita sain kyseisestä liikkeestä kun en ole ulkomailta uskaltautunut tilaamaan.

    VastaaPoista