tiistai 27. syyskuuta 2011

Parasta maistamaani vihreää teetä

En ole mikään suuri vihreän teen ystävä, koska yleensä vihreä tee on kamalan karvasta, mutta onneksi löysin St. Dalfourin mangonmakuisen vihreän teen. Mangotee ei ole yhtään karvasta, kitkerää tai liian voimakasta, vaan tee on ihanan pehmeää ja hedelmäistä. Tätä tulee nyt juotua ainakin muutama iso teemukillinen päivässä, joko kuumana tai ihan kylmäksi jäähtyneenä. Mangotee sopii mainiosti myös jääteeksi ja janonsammuttajaksi runsaalla vedellä jatkettuna.

Kiva, että vihdoin ja viimein minäkin pääsen nauttimaan edes vähän vihreän teen hyvistä antioksidanttivaikutuksista, kun viimein on jotain hyvää teetä juotavaksi. Tätä teetä on nyt kaapissa kuusi pakettia. Juu, vähän innostuin tästä teestä =) .

2 kommenttia:

  1. Hei! Oletko kokeillut Forsman teen päärynäsenchaa? Sekin on aika hyvää! :) Tosin varmaan aika ylihintaista kuten kaikki heidän tuotteensa... Sain sen onneksi lahjaksi :D

    VastaaPoista
  2. Vihreästä teestä saa karvasta hauduttamalla liian kauan ja liian kuumalla vedellä. Vesi ei saa olla kiehuvaa vaan teelaadusta riippuen n. 70-85 -asteista. Haudutusaika max. 3 minuuttia. Toinen kaato (haudutus) samoilla lehdillä vain 30 sekuntia. Teen hauduttaminen on taitolaji... Kannattaa kokeilla useampia laatuja myös! Suosittelen ostamaan teet erikoisliikkeistä, laatu on vain niin paljon parempi kuin esimerkiksi luomukaupoissa.

    VastaaPoista