sunnuntai 16. lokakuuta 2011

iHerb-sälää

Desert Essence Organics Hair Care Conditioner Red Raspberry, 235 ml
- herkullisesti makeilta vadelmoilta tuoksuva hoitoaine
- kosteutustehoiltaan melko kevyt hoitoaine, mutta on paksun kermainen ja sopii siksi hyvin muhituksiin sekä CWC-pesun ensimmäiseksi hoitoaineeksi
- hoitis muuttuu hoitavammaksi lisäämällä öljyä

Enzymatic Therapy Fiber Fusion Cleanse, 120 kapselia
- vatsan hyvinvoinnin ja "säännöllisyyden" avuksi kuitukasviskapseli
- omalle laiskalle vatsalleni koin parhaaksi ottaa 4 kapselia iltaisin, sillä jos otin aamuin illoin, niin kärsin liiasta kaasunmuodostuksesta

Ecover Ecological Automatic Dishwasher Tablets, 25 tablettia
- ekologisia, yksittäispakattuja astianpesukonetabletteja, joissa on sitruksen tuoksu
- pesutulos on oikein hyvä, oikeastaan jopa parempi kuin tavallisilla, Joutsen-merkityillä pesukonetableteilla

GrabGreen 3-in-1 Laundry Detergent Vetiver, 2 koneellisen ilmainen näyte
- ilmainen kokeilupakkaus pyykinpesuainetta, jolla saa pestyä kaksi koneellista pyykkiä
- todella kätevä, helppo ja siisti annostelutapa, eli ovat yksittäisiä "pulverikapseleita", jotka hajoavat koneessa
- ihanan raikas tuoksu, joka jää pyykkeihin tuoksumaan pitkäksi aikaa
- ihastuin näihin niin paljon, että tilasin täysikokoisen paketin
- tosi hyvä varsinkin treenivaatteiden ja pyyhkeiden pesuun, sillä pesuaineella saa vaatteista ja pyyhkeistä todella raikkaan tuoksuisia pitkäksi aikaa

5 kommenttia:

 1. "CWC-pesun ensimmäiseksi hoitoaineeksi"

  Mitä tuo tarkoitti?

  VastaaPoista
 2. Sitten kysyisin vielä tuosta pesuaineesta. Onko siihen lisätty jotain pehmentävää hoitoainetta, jotk ei ole hyväksi urheiluvaatteille ja muille kankaille joissa on stretsiä?

  VastaaPoista
 3. CWC-pesu = Conditioner, Wash, Conditioner. Eli ensin laitetaan kuiviin tai kosteisiin hiuksiin paljon hoitoainetta, sitten kastellaan hiukset, pestään päänahka ja sitten laitetaan taas hoitoainetta, mutta tällä kertaa sellaista kunnon tavaraa. Ensimmäisen hoitoaineen tarkoitus on vain suojata hiusten latvoja kuivumasta, joten se voi olla halpishoitista tai jotain muuta hoitista, jota ei muuten tule käytettyä.

  Pikaisen Googlauksen jälkeen GrabGreenissä ei mielestäni ole pyykinhuuhteluaineissa tavallisesti olevia aineita, eli sen pesuaineen ei pitäisi tukkia/pilata urheiluvaatteiden hengitys- ja kosteudenkuljetusominaisuuksia. Pyyhkeet eivät ainakaan tuntuneet kovin pehmeiltä tuon pesuaineen jälkeen ja pyyhkeet kuivaavat edelleen hyvin.

  VastaaPoista
 4. SUURKIITOS! Noinhan voinkin suojata haperoita hiuksiani ja saada epäonnistuneita hoitispulloja vähän vauhdikkaammin kulumaan.

  Perheessä on ammattimainen urheilija, jolla on kalliit harkkavaatteet, jotka pitää pysyä kunnollisena. Sen takia on hyvä tietää, ettei pesuaineessa ole mitään pilaavia ominaisuuksia.
  Olet aarre :)

  VastaaPoista
 5. CWC-pesu on kyllä aivan mainio pesutapa ja huonosta hoitiksesta pääsee helposti eroon, koska sitä voi oikeasti holvata kourallisia hiuksiin kerralla. Mitä paksumpi hoitis ja mitä enemmän sitä laittaa kuiviin hiuksii, niin sitä paremmin se suojaa hiuksia. Olen lurauttanut liian heppoisiin hoitiksiin kosteutuslisäksi öljyä ja se taas osaltaan parantaa hoitiksen suojaavuusominaisuutta.

  En ole kemisti, joten en voi olla aivan 100 %:n varma, etteikö GrabGreenissä ole pyykkiä pehmentäviä ja päällystäviä ainesosia, mutta ainakaan pyyhkeitä se ei tunnu pehmentävän ollenkaan, eikä meidän perheen urheilukuteet ole vielä menneet miksikään. Meillä on ongelmana sitkeä haju salivaatteissa ja tuo GrabGreen antaa todella hyvän tuoksun pitkäksi aikaa vaatteisiin. En ole huomannut, että salivaatteiden hengittävyys olisi huonontunut tuon pesuaineen myötä, ihan samalla tavalla topit ja housut käyttäytyvät salilla hikoillessa kuin ennenkin.

  VastaaPoista