keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Sampoolöytö!

Olen löytänyt aivan mainioita tuotteita vain uusia tuotteita kokeilemalla ja taas minulla on käynyt hyvä mäihä. Tilasin ihan vain mielenkiinnosta ja hyvien arvostelujen siivittämänä Beauty Without Cruelty Moisture Plus Shampoon kokeiluun ja ihastuin siihen heti ensimmäisellä käyttökerralla.



Sampoon koostumus on hauskan geelimäistä ja se vaahtoaa todella hyvin sulfaatittomaksi sampooksi. Sampoo ei pese hiuksia yhtään liian paljon tai liian vähän, vaan juuri sopivan hellävaraisesti/puhdistavasti. Lisäksi sampoo tekee hiuksista kosteutetun tuntuiset ja kiiltävät kosteuttavien ainesosiensa ansiosta. Parhaimpana kosteuttajana tässä sampoossa on Sodium PCA, joka on mukavasti INCI:n aika alkupäässä. Tuoksu on melko mieto ja sellainen yrttinen, muistuttaa todella paljon tuoksultaan Kevin.Murphyn Born.Again-tehohoitoainetta. Pullo on myös hinta-laatusuhteeltaan erinomainen, sillä puteli on edullinen ja iso, 450 milliä.

Tästä tuli kerralla sampoosuosikkini, sen verran hyvin sampoo vakuutti minut alusta pitäen! BWC:n sampoota voisi jopa verrata kautta aikojen suosikkisampooseeni MOP C-System Hydrating Shampooseen, joka on mahtavan kosteuttava, mutta pitkäaikaisessa käytössä jopa vähän liiankin öljyinen. BWC:n sampoo ei ole niin öljyinen kuin MOP:n, mutta mielestäni molemmissa sampoissa on silti paljon samaa fiilistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti