maanantai 3. joulukuuta 2012

Tehokas syväpuhdistava sampoo

Vaikka en käytäkään hiustenmuotoilutuotteita paljon ollenkaan, niin haluan silti välillä syväpuhdistaa hiukseni kunnolla ja haluaisin syväpuhdistavan sampoonkin olevan mahdollisimman luonnonmukaista. Onneksi uskalsin kokeilla Aubrey Organicsin Swimmer's Normalizing Shampoota, sillä totesin sampoon olevan aivan oivallinen syväpuhdistava sampoo.


Kuva iHerbistä.


Sampoon koostumus on melkoista lirua, mutta onneksi sampoon saa levitettyä hiuksiin sen takia helposti ja nopeasti. Aubreyn sampoot ovat todella peseviä sulfaatittomuudestaan huolimatta, eikä tämäkään sampoo ole poikkeus ja sulfaatittomaksi sampooksi tuote vaahtoaa todella runsaasti, pieni määrä riittää hyvin pesemään hiusjuuret ja päänahan. Latvoihin kannattaa vaahdottaa sampoota varovaisesti, sillä sampoo tekee kyllä melkoisen takkupesän latvoista, jos hiuksia hinkkaa sampoon kera liian rivakasti.

Tehokkuutensa lisäksi sampoo ihastutti minua tuoksunsa takia, sillä sampoo tuoksuu vienosti kirsikalta/karvasmantelilta. Tuoksu on mielestäni mieto, eikä se jää leijailemaan pään ympärille hiusten kuivuttua.

Suosittelen muhittamaan hoitista/tehistä pesun jälkeen, sillä sampoo on sen verran pesevää. Ilman kunnon jälkihoitoa hiukset saattavat jäädä karkeiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti