perjantai 5. heinäkuuta 2013

Päivitettyjä kokemuksia nettikaupoista

Tässä päivitetty lista erilaisista nettikaupoista, joista olen tilannut milloin mitäkin tuotetta.


Suomalaisia kauppoja:

http://www.wrange.fi
Todella iso pettymys koko pulju, jossa ei toimi tilauksen teko, asiakaspalautuksen teko, eikä asiakaspalautuksen rahojen saaminen takaisin.

http://www.tuoksukauppa.net
Olen tilannut useita kertoja onnistuneesti, upea paikka!

http://www.myomy.fi
Ystävällisen palvelun ansiosta sain tilattua Vivienne Westwoodin Melissalle suunnittelemat, iki-ihanat kengät. Todella hienoa palvelua, vaikka ei nettikauppa olekaan.

http://www.sitrionella.fi
Huomioiden, että tilaus tulee Suomesta, matka kesti aika kauan. Sampoopalat olivat vähän kalliimmat mitä maksavat esim. Ruohonjuuressa. Ei vakuuttanut.

http://www.stenders.fi
Tilauksella meni kauan tulla kotiin, melkein kaksi viikkoa. INCI-listoja ei ole näkyvillä, tuotteiden kanssa ei edes ollut listoja. Ei vakuuttanut.

http://www.spartoo.fi
Tilaus tuli melko nopeasti ja toimitus oli ilmainen. Ei valittamista.

http://www.brandos.fi
Suomalaisesta nettiosoitteesta huolimatta ei ole kotimainen nettikauppa, vaan tavarat tulevat kai Ruotsista ja myös palautuvat kai sinne. Asiakaspalautukseen kuluu aivan kohtuuttoman kauan aikaa ja laitoin asiakaspalveluunkin viestiä siitä, jolloin sain rahat takaisin etukäteen, vaikka palautus ei ollut vielä mennyt perille. Enpä taida uudestaan täältä tilata.Euroopan kauppoja:

http://www.bce-europe.com
Beauty Center Europessa on paljon luontaiskosmetiikkaa edullisesti. Postituskulut ovat melko kalliit, mutta edulliset tuotteet paikkavat hyvin tuota puutetta.

http://www.sunlabs-uk.com/index.php
Tilasin putelin itseruskettavaa, joka oli pakattu hyvin kuplamuoveihin ja paketti tuli melko nopeasti.

http://www.beautybay.com
Toimitus oli melko nopea.

http://www.haarshop.nl
Tilasin täältä Elumenia ihan ongelmitta. Tuotteet olivat pakattu hyvin ja toimitus oli melko nopeaa.

http://www.lookfantastic.com
Takuuvarma nettikauppa, toimitus on nopeaa ja tuotteet on pakattu huolellisesti. Hinnat ovat ainoa miinuspuoli, kun tahtovat olla melkoisen kovat. Tästä luotettavasta nettikaupasta kannattaa aloittaa nettishoppailu.

http://www.asos.com
Mahtava valikoima todella trendikkäitä ja laadukkaitakin vaatteita ja kenkiä pilkkahintaan. Useita tilauksia tehty ja edelleen tykkään kovasti. Toimitus on melko nopeaa ja palautuskin onnistuu hyvin. Tykkään!

http://www.yoox.com
Tuotteiden toimitus on nopeaa, mutta palautusten kanssa on hidasta ja vaivalloista toimintaa. Hyvä valikoima merkkituotteita, ja alennusten aikaan voi tehdä mahtavia löytöjä.

http://www.lipsy.co.uk
Valikoimissa on persoonallisia ja muodikkaita mekkoja, toppeja jne. Kankaat ovat laadukkaita, silkkiä yms. ja vaatteet tuntuvat laadukkailta muutenkin. Toimitus kesti aika kauan ja tilaukseni aikaan postituskulut olivat kalliit, mutta postituskulut ovat onneksi pienentyneet huomattavasti.

http://www.supplementsplus.co.uk
Tilasin A'kin-hiustuotteita ja toimitus oli todella nopea. Tuotteet olivat pakattu hyvin ja toimituskulut olivat kohtuulliset.

http://www.curlharmony.co.uk
Tilasin täältä kotikutoisen tuntuisia laineikkaan hiuksen luomutuotteita. Toimitus oli ultranopeaa: tilaus lähti matkaan alle kahdessa tunnissa ja paketti oli kotona kolmessa päivässä.

http://www.bathandunwind.com
Täältä saa mm. litraisia Kevin.Murphyjä. Tuotteet olivat hyvin pakattuja keskellä isoja kuplamuoveja. Tilaus tuli viikossa perille.

http://www.serendipitydiamonds.co.uk
Teetätin täällä itselleni kihlasormuksen. Vain kahden kuvan ja perinpohjaisen selityksen jälkeen siellä tajuttiin heti mistä tykkään ja minkälaisen sormuksen haluan. Minulle tehtiin CAD-kuva, jonka pohjalta sormus tehtiin. Sormus lähetetään kirjattuna kirjeenä ja vakuutettuna tietysti. Voin suositella kyseistä paikkaa erittäin paljon, asiakaspalvelu on todella mukavaa ja nopeaa. Mahtava ostoskokemus!

http://www.fresholi.co.uk
Tilasin ison kasan luonnonöljyjä, -voita ja eteerisiä öljyjä. Postituskulut olivat todella kohtuulliset. Todella kivantuntuinen putiikki, tuotteet tulivat viikossa. Lasipullot oli pakattu hyvin kulpamuoviin, mutta muuten mitään muovisia öljypulloja ei oltu paketoitu ja koko tilaus tuli suuressa kuplakirjekuoressa. Kaikki olivat kyllä ehjiä, mutta vähän ihmettelen tuota pakkauksen vähyyttä. Yksi tuote puuttui tilauksesta ja kun olin yhteydessä putiikkiin, sieltä luvattiin lähettää puuttuva tuote pikimiten. Todella ystävällistä palvelua!

http://www.luisaviaroma.com
Täältä tulee mm. Eurooppaan tilaukset ilman postituskuluja, joten tilasin kahdet hauskat jellykengät kesäksi. Maksoin sujuvasti ja turvallisesti Paypalilla. Paketti tuli viikossa tilauksesta kauniisti pakattuna ja hyvin pehmustettuna. Palauttaessa asiakkaan täytyy itse maksaa lähetyskulut, ja paketin pitää olla Italiassa 10 päivän sisällä, kun olet laittanut mailitse tietoa palautuksesta.

http://www.boohoo.com
Halpaa trendimuotia. Tilaukset tulevat melko nopeasti, mutta palautusten käsittely vie aikaa ja palautusten kanssa saa olla todella tarkkana, että varmasti saa rahat takaisin. Laatu ei todellakaan päätä huimaa.

http://www.ecorium.co.uk
Runsaasti luomukosmetiikkajuttuja myyvä kauppa. Postituskulut ovat edulliset ja ne saa heti näkyville ostoskorissa. Tuotteet olivat pakattu hyvin, toimitus oli nopeaa ja sain testereitäkin.

http://www.bikini-brasil.co.uk
Tilasin yhdet bikinit. Postituskulut todella edulliset, vaihto-oikeus (asiakkaan täytyy maksaa palautus, mutta putiikki maksaa uuden tuotteen postitusmaksun) ja palautuskin onnistui oikein hyvin. Biksut tulivat kotiin kuplakuoressa 6 päivässä tilauksesta. PayPal-maksumahdollisuus.

http://www.feelunique.com
Tuotteet tulevat Jerseyn alueelta, joten tulliraja kannattaa pitää mielessä tilausta tehdessä. Toimitus on nopea ja tuotteet ovat pakattu hyvin.

http://www.biocosboutique.fr
Tilasin luonnonmukaista Lovea Bio -aurinkosuojavoidetta. Nettikauppa on ranskankielinen, mutta kokenut nettiostaja osaa tehdä ostotapahtuman näinkin. Maksu Paypalilla.

http://www.tobiasmayer.com
Erilaisia kenkiä monet merkit, mm. El Naturalista ja Clarks. Yli 90 €:n tilaukset Suomeen tulevat ilman postituskuluja. Asiakaspalvelu todella huonoa, ala-arvoista ja töykeää, en todellakaan suosittele tilauksen tekemistä. Tilaus lähetettiin vasta usean hoputusmailin jälkeen ja melkein kuukausi tilauksen sekä maksun jälkeen.

http://www.planetperfume.co.uk
Tilasin pullon hajuvettä, jota en löytänyt mistään muualta. Paketti tuli kirjattuna nopeasti neljässä päivässä tilauksesta.

http://www.friseurbedarf24.de
Tilasin ison kasan Elumen-värejä. Tilaus tuli alle kahdessa viikossa hyvin pakattuna.

http://www.topshop.com
Halpaa trendimuotia. Kivan edulliset postituskulut, melko nopea toimitus. Palautus onnistuu helposti ja nopeasti, jos on kyseessä tavallinen palautus. Viallisen tuotteen palautuksen kanssa asiakkaan täytyy olla tarkkana, että saa rahat takaisin myös palautuspostituskuluista.

http://www.boden.co.uk
Hyvälaatuisia perusvaatteita. Paketti tuli kotiin seitsemässä päivässä tilauksesta. Vaatteiden mitoitus on ehkä hieman löysä.

http://www.fragrancedirect.co.uk
Hyvin pakattu tuoksu tuli nopeasti perille. 

http://www.ishtarskinlights.com
Tilasin täältä kuorivan manteliseerumin rasvaiselle iholle. Toimitus oli nopea ja tuote oli pakattu hyvin.

http://www.schuh.co.uk
Tilasin parit kengät ja ne tulivatkin nopeasti kuriiripostilla. Palautuksen kanssa piti olla tarkkana, että kaikki sujui niin kuin pitikin.

http://www.javari.co.uk
Paljon eri merkkisiä kenkiä, joskus erittäin hyvälläkin alennusprosentilla. Todella nopea toimitus. Kaupassa ei ole postituskuluja ja hinnat ovat muutenkin ihan edulliset. Kannattaa myös katsastaa Ranskan Javari (javari.fr) sekä Saksan Javari (javari.de), sillä valikoima eroaa hiukan kaikissa kaupoissa.

http://www.coggles.com
Merkkituotteita joskus todella edulliseenkin hintaan. Toimitus oli sujuva sekä melko nopea ja tuotteet oli pakattu kauniisti.

http://www.dorothyperkins.com
Pintamuotia edulliseen hintaan. Toimitus on edullinen sekä nopea ja palautuskin onnistuu helposti. Ostaja maksaa palautuskulut.

http://www.debenhams.com
Merkkituotteita ja edullisiakin löytöjä. Ensimmäinen tilaukseni hukkui, enkä saanut tilattuja tuotteita koskaan, mutta asiakaspalvelu oli silti aivan erinomaista ja sain rahani takaisin mukisematta.

http://www.a-england.co.uk
Laadukkaita kynsilakkoja pieneltä merkiltä. Yksittäisen lakan hinta on aika korkea, mutta onneksi hintojen päälle ei tule postituskuluja, sillä postitus on ilmainen.

http://www.dennercashmere.co.uk
Tilasin kashmirneuleen, jonka palautin ihmeellisen kovan ja karkean kashmirin takia. Toimitus oli melko nopea, mutta palautuksen kanssa piti olla tarkkana, että sai rahat takaisin. En välttämättä suosittele ihan pelkästään jo senkään takia, jos kaupan kaikki kashmirtuotteet ovat niin karkeita kuin tilaamani neule oli.

http://www.halcyonblue.co.uk
Ostin samanvärisiä, mutta erilaisia bikinin osia, joita voin yhdistää toisiinsa mix and match -periaatteella. Maksun voi suorittaa PayPalilla. Nopea toimitus ja helppo palautus.

http://www.bookdepository.co.uk
Todella edullisia kirjoja ja ilmaiset postituskulut. Kirjojen toimitus tapahtui erikseen, eli kaikki kirjat saapuivat yksitellen. Mukavan nopea postitus.

http://www.sportsdirect.com
Todella edullisia urheilu- ja vapaa-ajan vaatteita, kenkiä ja urheiluvarusteita. Toimitus oli todella nopea. Merkkivaatteiden laatu on hyvä, mutta itselleni tuntemattomien halpismerkkien vaatteet eivät olleet kovinkaan laadukkaita.

http://www.gap.eu
Mukavia perusvaatteita. Järjettömän nopea toimitus, sillä tein tilauksen aamupäivällä ja seuraavan päivän iltapäivällä paketti tuotiin kotiin. 

http://www.aromathologie.com
Ranskalainen nettikauppa, joka toimitti tuotteen todella nopeasti ja hyvin pakattuna. 

http://www.ofasimplenature.webeden.co.uk/
Paljon erilaisia raaka-aineita, esim. luonnonöljyjä ja vastaavia.

http://www.marksandspencer.com
Hyvälaatuisia perusvaatteita. Melko edulliset postituskulut ja nopeahko toimitus.

http://www.johnlewis.com
Olen tehnyt paljon hyviä ja laadukkaita kashmir-neulelöytöjä. Melko edulliset postituskulut ja nopeahko toimitus.

http://www.clothingattesco.com
Edullisia perusvaatteita, myös joitain kashmir-neulelöytöjä. Nopea toimitus.Euroopan ulkopuolelta:

http://www.healthpost.co.nz
Uudessa-Seelannissa sijaitseva nettikauppa, josta löytyy vähän tuntemattomimpia tuotemerkkejä. Toimitus oli nopea ja tuote pakattu hyvin.

http://www.metrobeauty.com
Toimi ensimmäisessä tilauksessa oikein hyvin, sen jälkeen tilaus ei ole onnistunut ollenkaan.

http://8ty8beauty.com
Tilasin kynsilakkoja, joiden toimitus ei ollut mitään maailman nopeinta, mutta koska oli edullinen kauppa, odotus ei haitannut.

http://www.head2toebeauty.com
Täältäkin tilasin kynsilakkoja ja toimitus oli todella nopeaa sekä tuotteet oli pakattu hyvin. Usean tilauksen jälkeen edelleen positiivisia ostoskokemuksia.

http://www.beautyencounter.com
Toimitus oli todella nopeaa ja tuote oli pakattu hyvin.

http://www.medshopexpress.com
Tilasin Mitchum-stickdeodorantteja. Vaikka toimitusaika oli todella pitkä, reilu 6 viikkoa, niin postituskulut olivat melko alhaiset ja paketti tuli ihan ehjänä perille.

http://www.mountainroseherbs.com
Kaikenlaista kotikosmetiikan tekoon, valikoima on suuri ja edullinen. Toimituksessa meni noin pari viikkoa. Ei valitettavasti toimita tuotteitaan enää USA:n ulkopuolelle.

http://www.naturaljapanesebeauty.com
Luonnollista japanilaista kauneudenhoitoa. Toimitus oli nopea ja olen todella tyytyväinen heidän asiakaspalveluunsa.

http://www.flexi8.com
Toimitus on todella nopea ja Flexit ovat pakattu hyvin.

http://www.sasa.com
Toimitus oli nopea ja tuotteet oli pakattu todella hyvin.

http://www.nonpareilboutique.com
Tilasin NYX-meikkejä ison läjän. Postituskulut ovat keskinkertaisen korkeat, mutta koska tuotteet olivat halpoja, tilaus kannatti tehdä. Todella nopea toimitus.

http://www.makeupartistschoice.com
Täältä voi tilata erilaisia kemiallisia kuorintoja. Toimitus on nopea, mutta kauppa nosti postituskulut todella korkeiksi.

http://www.fragrancenet.com
Hajuvesipaketti saapui nopeasti ja hyvin pakattuna.

http://www.silknaturals.com
Tilasin mm. mineraalimeikkiposkipunia ja huulipunia, mutta en koskaan saanut pakettiani. Useista yhteydenottoyrityksistäni huolimatta en koskaan saanut yhteyttä puljun pitäjään ja siksi pyysinkin Paypalilta hyvitystä. Paypal palautti rahat minulle takaisin, enkä edelleenkään kuullut myyjästä yhtään mitään. En tosiaankaan suosittele!

http://www.coastalscents.com
Nopea toimitus ja tuotteet olivat ihan hyvin pakattuja. Täältä saa mm. todella edullisia ja laadukkaita meikkisiveltimiä.

http://www.cosplayanimewigs.com
Tilasin sinisen, kiharaisen peruukin, jonka hiukset ovat hyvälaatuista, synteettistä hiusta. Peruukin hiusten taso yllätti positiivisesti: peruukki ei ole todella muovisen tai surkean näköinen, vaan aika oikean oloinen. Ilmainen tavallinen postitus, jossa saattaa mennä 2-4 vkoa. Pakettini tuli kuitenkin todella nopeasti kirjattuna lähetyksenä.

http://www.purelycosmetics.com
Tilasin mineraalimeikkinäytteitä. Paketti tuli todella nopeasti ja näytteet ovat isoja, mutta ovathan ne kalliitakin.

http://www.chagrinvalleysoapandcraft.com
Itsetehtyjä saippuoita ja palasampoita. Paketti tuli nopeasti.

http://www.skinobession.com
Tilasin TCA-kuorinnan ja puteli tuli hyvin pakattuna ja kahden ilmaisen näytteen kanssa kotiin nopsaan, 10 päivässä tilauksesta.

http://www.larachem.com
Tilasin salisyylihappokuorinnan ja huolellisesta pakkaamisesta huolimatta ensimmäinen pullo oli avautunut matkalla ja mennyt ihan käyttökelvottomaksi. Yhden sähköpostin jälkeen minulle jo lähetettiin uusi pullo erilaisella korkilla, ja pullo saapuikin ehjänä perille styroksipalasten keskellä pahvilaatikkoon pakattuna.

http://www.berricle.com
Edullisia ja näyttäviä koruja niin arki- kuin juhlakäyttöönkin. Olen tilannut muutamat korvikset sekä yhden kaulakorun ja olen ollut aina tyytyväinen toimituksen nopeuteen sekä tuotteiden laatuun.

http://www.llbean.com
Tilasin sali- ja rantakassiksi L.L. Beanin legendaarisen ja julkkisillakin nähdyn boat and tote -laukun. Large-kokoinen, todella tukeva ja kestävä laukku on aivan järjettömän valtava, siihen voi pakata viikonloppumatkankin matkatavarat. Toimituksessa kesti vähän aikaa, noin parisen viikkoa.

http://www.zodee.com
Suuri valikoima alusvaatteita australialaisessa nettikaupassa. Melko nopea toimitus ja palautuskin onnistui ongelmitta.

3 kommenttia:

 1. Uskomaton lista taas, kiitos paljon :-)

  VastaaPoista
 2. Tilasin aiemmin tänä vuonna lookfantasticista, kesti yli kolme viikkoa tulla paketti, ja negatiivisia kommentteja löytyy toimitusajoista myös netistä pilvin pimein jos vaan etsii. Joillekin saattaa tulla nopeaan, joillekin ei. En tilaa enää. Brittiläisistä kaupoista suosisin mieluummin jotain muuta.
  Kiitos taas kattavasta listasta, kun päivität listaa, olisi hyvä lisä jos "uusien" kohdalla olisi jokin merkintä lisäyksestä vanhaan :)

  VastaaPoista
 3. BEAUTYEUROPE.EU
  -Crestin 3DWhite valkaisuliuskat
  -Ardellin ripset
  -Quicktanin itseruskettavat
  -BodyDrench voiteet yms

  Täältä olen tilannut muutamankin kerran ja viimeksi noi viikko sitten eli linkki toimii

  VastaaPoista