maanantai 12. elokuuta 2013

Uusia sampoita taas

Kokeilussa on jälleen uusia sampoita, kun tuntuu olevan niin vaikeaa löytää juuri se täydellinen sampoo.Babo Botanicals Moisturizing Baby Shampoo & Wash Oatmilk Calendula on sampoo ja koko vartalon pesuneste vauvalle ja hellävaraisuutensa ansiosta pesunestettä voi käyttää myös aikuisten käsiteltyjen hiusten pesuun.

Pesunesteen koostumus on aika lirumaisen notkeaa, mutta yllättäen se vaahtoaa silti todella hyvin. Hiukset eivät jää liian pestyn oloisiksi, mutta eivät liian rasvaisiksikaan, vaan pesuneste on juuri sopivan pesevä. Samoin iho jää kosteutetun tuntuiseksi.

Tuotteeseen ei ole lisätty hajustetta, mutta se silti todella voimakkaan yrttisen tuoksuinen, enkä suosittelisi käyttämään tuotetta, jos on yhtään tuoksuherkkä. Tuoksu ei jää leijailemaan iholle tai hiuksiin, mutta pesunestettä suihkussa käyttäessä tuoksu on voimakas.

Ostin pienen 60 millin pullon kokeiluun, mutta tuotetta saa ihan täysikokoisenakin pullona.


Solgar tekee näköjään lisäravinteiden ohella myös kosmetiikkatuotteita ja päätin kokeilla olisiko Earthly Elements by Solgar Island Jasmine Moisturizing Shampoo mistään kotoisin.

Kuvat iHerbistä.

Tämänkin sampoon koostumus on lirumaisen notkeaa ja samoin kuin ylläoleva sampoo, niin Solgarinkin sampoo vaahtoaa runsaasti, joten pieni määrä riittää koko hiuspohjan pesuun.

Hiukset tuntuvat pesun ja huuhtelun aikana hiukan natisevilta, mutta kuivina hiukset eivät tunnu tai näytä pesussa liikaa kuivuneilta, vaan ovat ihan kivan tuntuiset huolimatta sampoon melko tehokkaasta pesutuloksesta.

Sampoo tuoksuu aivan järjettömän, upean huumaavalta: oikein makean mehukkaan jasmiiniselta =D . Tuoksua on vaikea kuvailla, mutta se on mielestäni tämän sampoon parhainta antia, sillä muuten sampoo on ihan kiva, ei mitenkään erityisen huono tai hyvä, vaan ihan kiva.

Tietysti sininen pullo on minun silmilleni ilo, mutta en kuitenkaan viitsi ostaa kosmetiikkatuotteita pelkästään niiden kivan ulkomuodon tai värin takia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti