tiistai 3. syyskuuta 2013

Benecosin duo-luomiväri

Kuva iHerbistä.

Olin jo iHerb-pakettia avatessani iloisesti yllättynyt saadessani Benecosin duo-luomivärin ihan ehyenä kotiin saakka. Yksi BWC:n duo-luomiväri saapui ihan palasina, eikä sitä päässyt edes testaamaan, kun luomivärit olivat murskaantuneet matkalla. Ilmeisesti Benecosin luomivärit ovat sen verran kovempia puuterimaisia kakkuja, etteivät luomivärit mene rikki ihan helposti. Helpottaa kummasti matkustamistakin, kun ei tarvitse pakata luomiväripalettia kuplamuoviin, että paletin saa mukaan matkalle ja tuotua kotiin ehyenä =) .

Väreinä tässä Clouds-värisessä paletissa on todella vaaleansininen, oikeastaan melkein jo valkoinen luomiväri, jossa on ihan hienoinen sininen shimmer, ja vaaleamman taivaansininen. Värit eivät ole kovin voimakkaita, mutta luomiväreillä saa kyllä loihdittua päivämeikiksi sopivan voimakkaan ja sinisävyisen silmämeikin.

Onneksi tämän paletin väreissä ei ole hurjaa määrää shimmeriä tai kiiltoa, vaan luomivärit kimmeltävät luomella juuri sen verran, että näkee luomella olevan shimmer-meikkiä, ei matta luomiväriä.

Levittyvyys on mielestäni hyvä, vaikka luomivärinapit ovatkin hiukan kovan oloisia. Väriä kuitenkin tarttuu varsinkin sienisiveltimeen ihan reilusti ja väri häivyttyy kauniisti sekä helposti häivytyssiveltimellä. Myös pysyvyys on mielestäni hyvä ja luomiväri pysyy paikoillaan ilman erillistä luomenpohjustustuotettakin.

Kaiken kaikkiaan tämän duo-luomivärin hinta-laatusuhde on erinomainen =) !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti