lauantai 14. kesäkuuta 2014

Karkintuoksuinen sampoo, hoitis ja jätettävä hoitis


Andalou Naturals Argan & Sweet Orange Moisture Rich Shampoo on kosteuttava sampoo, joka vaahtoaa todella hyvin. Vaikka pieni määrä sampoota vaahtoaakin hyvin, niin sampoo ei ole siltikään yhtään kuivattavan tuntuinen, vaan sampoo pesee päänahan hellävaraisesti ja jättää hiukset kosteutetun tuntuisiksi. Kosteuttavasta koostumuksestaan huolimatta sampoo ei onneksi jätä hiuksia öljyisiksi tai rasvoita päänahkaa nopeasti.

Parhainta tässä sampoossa kuitenkin on sen tuoksu, joka on kuin appelsiinikarkki, ehkä hiukan kermainen karkki. Tuoksu ei ole yhtään kirpeä, vaan on todella makean appelsiininen =) .Andalou Naturals Argan & Sweet Orange Moisture Rich Conditioner on sekin kosteuttava tuote. Hoitis kosteuttaa hiuksia selvästi, mutta ei lätsäytä hiuksia tai tee hiuksia öljyisen tahmeiksi. Ihan pelkästään suihkun aikanakin hoitis selvittää hiukset nopeasti, joten se soveltuu hyvin pikahoitikseksikin. Vaikka hoitis onkin kosteuttava ja tuntuu silottavan hiukset todella sileiksi, niin kuivuttuaan hiukset eivät olekaan ihan lättänät, liian hoidetun tuntuiset ja liian sileät hiukset, vaan hiukset ovat silti jäntevät, kuohkeat ja kosteutetut.

Tässäkin tuotteessa on mahtava tuoksu, ihanan hedelmäisen appelsiininen, mutta ei kuitenkaan niin makea kuin sampoon tuoksu. Jos sampoo tuoksui kermaiselta appelsiinikarkilta, niin hoitis tuoksuu appelsiiniselta hedelmäkarkilta =) .


 Kuvat iHerbistä.

Andalou Naturals Moisture Rich Leave-In Conditioner on voidemainen hiuksiin jätettävä hoitis, joka selvittää hiukset todella tehokkaasti. Mielestäni tämä jätettävä ei ole niin hoitava ja kosteuttava kuin suosikkini Alba Botanican jätettävä, vaan Anadaloun jätettävä on selvästi kevyempää. Andaloun jätettävän yliannostuksesta ei tule lähmäisiä tai öljyisiä hiuksia, mutta jos jätettävää hoitista laittaa hiuksiin liikaa, se ei tunnu imeytyvän hiuksiin kunnolla, vaan tuntuu selvästi liukkaana pintana seuraavan kerran hiuksia kastellessa.

Kevyiden hoitotehojen ansiosta jätettävä sopii hennoillekin hiuksille. Se myös sopii suihkemaisen jätettävän sijaan käytettäväksi, sillä Andaloun jätettävä on mielestäni suihkemaisen jätettävän kaltainen: kevyt, mutta selvittää hiukset hyvin ja suojaa, kosteuttaa sekä hoitaa hiuksia hiukan.

Jätettävässä hoitiksessa on mieto hedelmäinen tuoksu, ei yhtään niin voimakas tuoksu kuin sampoossa ja pois huuhdeltavassa hoitiksessa. Tuoksu on todella miellyttävä käytössä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti