perjantai 16. toukokuuta 2014

Oivallinen luomuvaihtoehto paksuille mineraaliöljyvoiteille

Alba Botanican Un-Petroleum Multi-Purpose Jelly on todella oivallinen, luonnonmukainen vaihtoehto paksuille, ihoa suojaaville mineraaliöljypitoisille (perus)voiteille. Voide on uskomattoman yksinkertainen INCI-listaltaan ja se sisältää pelkästään risiiniöljyä, kookosöljyä, mehiläisvahaa ja E-vitamiinia. Ei siis mineraaliöljyä, silikoneja, parabeenejä, glykoleita (esim. Propylene Glycol), hajusteita, väriaineita tai mitään muutakaan ylimääräistä, vain ainoastaan luonnollisia ainesosia.


Kuva iHerbistä.


Se on aivan mahtavan upeaa ainetta rutikuivalle iholle joko sellaisenaan tai kevyempään voiteeseen sekoitettuna. Paksu voide on rutikuivien ja halkeilevien kantapäiden pelastus, sillä osa voiteesta imeytyy ihoon ja osa taas jää ihon päälle suojaamaan sekä kosteuttamaan ihoa. Myös säärten kuivuudesta hilseilevä iho saa pelastuksen tästä voiteesta, kun pienen määrän voidetta sekoittaa tavallisesti käytettyyn vartalovoiteeseen. Sheivailun jälkeen tai muuten vain ärtynyt iho saa helpotusta voiteesta, sillä voide selvästi rauhoittaa ihoa.

Pieni määrä riittää pitkälle, sillä voide on niin paksua ja tuhtia, melkein kuin paksua liimaa tai todella öljyistä vahaa. Erinomaisen riittävyyden takia voide on todella edullista käytössä ja sen hinta-laatusuhde on uskomaton.

Tämä voide ei sitten muuten sovellu hiuksille ollenkaan, voin kertoa kokemuksen syvällä rintaäänellä =) . Se on niin paksua salvaa, ettei sitä voi levittää oikein mitenkään kuiviin latvoihin tai kosteisiin hiuksiin.

2 kommenttia:

  1. Heh, mulle juurikin saapui kyseistä voidetta tuubillinen ja ensivaikutelma on erittäin positiivinen. Vaikuttaa tosi hyvältä!

    VastaaPoista
  2. Jaa, mun mielestä tässä voiteessa on kamala haju & en tykkää muutenkaan, kun imeytyy niin huonosti. Eikä edes toiminut mulla hyvin kuiviin käsiin talvella, mitä varten ostin. :D

    VastaaPoista