lauantai 18. helmikuuta 2012

Ihanaa passionhedelmää

Rakastan passionhedelmän tuoksua, mutta tuoksua on valitettavasti saatavilla aika huonosti erilaisissa ihonhoitotuotteissa. Senpä takia olinkin niin onnellinen, kun löysin Island Essence -sarjalta passionhedelmän ja limen tuoksuisia tuotteita. Sarjassa on passionhedelmän ja limen tuoksuinen sampoo, hoitoaine, pesuneste, vartalovoide ja kylpysuola. Ostin heti itselleni suihkusaippuan ja vartalovoiteen.

Island Essence Gentle Body Wash Passionfruit & Lime -suihkusaippua vaahtoaa melko runsaasti, vaikka ei ihan niin hyvin kuin suosikkini, Nubian Heritagen mangopesuneste. Pesuneste ei kuivata ja on todella hellävarainen. Passionhedelmän tuoksu on aika kevyt ja limen tuoksu lisää tuoksun kirpeyttä. Kokeilin pesunestettä hiustenpesussakin ja siinäkin se toimi ihan hyvin, vaikka olisi ehkä vaatinut toisen vaahdotuksen matalavaahtoisuutensa takia. Ainoa huono pullo tuotteessa on pieni koko, 250 ml, sekä korkeahko hinta. Kauniin etikettinsä ja pullon ulkomuodon ansiosta puteli on ihastuttava lisä suihkuhyllykköön.


Island Essence Silky Smooth Lotion Passionfruit & Lime -vartalovoide on ihanan tuoksuinen, tuoksu on karkkimaisempi ja voimakkaampi kuin pesunesteessä. Voide on kevyttä ja juoksevaa, joten se levittyy ja imeytyy helposti sekä nopeasti. Pienellä öljytilkalla voiteesta saa kosteuttavamman, koska kevyt voide ei välttämättä riitä kosteuttamaan tarpeeksi tehokkaasti ja pitkäkestoisesti todella kuivia ihoalueita. Aivan ihanan tuoksun ansiosta tämä voide on kyllä yksi suosikeistani, vaikka voidetta joutuisikin paksuntamaan öljyllä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti