tiistai 13. maaliskuuta 2012

Laihdutuksen avuksi

Näin keväisin kuntosaleilla alkaa taas porukka lisääntyä, kun ihmiset alkavat treenata ja laihduttaa itseään kesäkuntoon. Samanlainen projekti on minullakin käynnissä ja senpä takia kokeilenkin muutamaa lisäravinnetta laihduttamisen avuksi.

Olen huomannut erittäin selvän ruokahalua vähentävän vaikutuksen l-karnitiinista. Tämä aminohappo lisää kehon kykyä muuttaa rasvaa energiaksi ja siksi sitä kutsutaankin rasvanpolttajaksi. En ole huomannut mitään rasvanpolttovaikutusta, mutta yksikin Jarrow'n 500 mg:n l-karnitiinikapseli päivässä on vaikuttanut selvästi ruokahaluani vähentävästi ja samalla myös annoskokoni ovat pienentyneet. Tästä laihdutusvalmisteesta voi todellakin sanoa, että se toimii!



Source Naturalsin Yerba Mate -valmiste sisältää joidenkin tutkimusten mukaan aineenvaihduntaa lisäävää yerba matea. Yerba mate sisältää vähän kofeiinia, joten valmiste saattaa myös piristää, mutta tätä yleensä teenä nautittavaa yerba matea pidetään hyvänä antioksidanttipommina. Aineenvaihdunnan lisäämisen lisäksi näillä tableteilla on siis myös muutakin terveydellistä hyötyä.


Kuvat iHerbin sivuilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti