tiistai 13. maaliskuuta 2012

Makeita hiustenpesuhetkiä

Desert Essence Shea Butter Shampoo Repairing, 380 ml

Tämä Desert Essencen korjaava ja kosteuttava sampoo soveltuu hyvin kuiville ja käsitellyille hiuksille, tai niille, jotka haluavat hiuksiinsa lisää rakennetta ja volyymiä. Karitevoin vahamainen koostumus kosteuttaa hiuksia tehokkaasti ja sampoon sisältämät erilaiset proteiinit antavat hiuksille rakennetta ja volyymiä tekemättä hiuksia kuitenkaan karheiksi tai kiillottomiksi.

Sampoon geelimäinen koostumus vaahtoaa helposti, pesee hellävaraisen tehokkaasti, mutta ei kuivata liikaa, eikä jätä hiuksia rasvaisen tai öljyisen näköisiksi. Sampoon tuoksu on aivan ihanan karkkimaisen ja hedelmäisen makea, mutta valitettavasti, tai joidenkin mielestä onneksi, tuoksu ei jää leijailemaan pään ympärille. Jos hiukset tykkäävät proteiineista, niin tämä sampoo on silloin oivallinen. Ainakin minulla sampoiden ja hoitoaineiden sisältämät proteiinit auttavat luonnonkiharia hiuksiani kihartumaan paremmin.


Desert Essence Shea Butter Conditioner Repairing, 380 ml

Saman sarjan hoitoaine sisältää sekin sampoon tavoin runsaasti kosteuttavaa karitevoita ja korjaavia proteiineja. Hoitis on juuri sopivan paksuista niin, että hoitista saa helposti ulos pullosta ja hoitiksen saa levitettyä hiuksiin helposti sekä tasaisesti. Hoitis selvittää hiukset hyvin ja nopeasti, mutta soveltuu sisältönsä ansiosta hyvin myös tehohoidoksi. Se ei tee hiuksia liian rasvaisiksi, öljyisiksi, tai lättänöiksi, vaan antaa hiuksille rakennetta ja volyymiä tekemättä hiuksia kuitenkaan kuivaksi, karheaksi ja kiillottomaksi hamppukasaksi niin kuin useat volyymiä lupaavat hiustenhoitotuotteet yleensä tekevät.

Jos hiukset tykkäävät vahamaisesta ja kosteuttavasta karitevoista, rakennetta antavista proteiineista sekä makean hedelmäisestä karkkituoksusta, niin kannattaa kokeilla tätä hoitista. Hinta-laatusuhde on oivallinen ja hoitiksen hedelmäinen tuoksu on niin syötävän hyvä, että hiustenpesuhetkistä nauttii todella paljon.


Kuvat iHerbin sivuilta.

2 kommenttia:

  1. Tämä ei nyt liity tähän postaukseen, mutta blogiasi lueskellessa olen huomannut, että puhut ajoittain laihduttamisesta, protskuista ja treenailuista. Mietinkin, että voisitko tehdä jonkinlaista kokoavaa postausta omista tavoistasi liittyen ylläoleviin asioihin? :) Olen itse välillä yrittänyt etsiä netistä tietoa juuri liittyen protskuihin, mutta minusta tuntuu aina, että tietoa on liikaa, se on hajanaista ja sekavaa. Esim. miksi joku proteiini on parempi kuin toinen tähän ja tähän tarkoitukseen ja miksi palkkari on niin hyvä ja tarpeellinen, muttei kuitenkaan hirveän hyvä jos siinä onkin tätä ja tota?? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin toki tehdä postauksen treenailustani, erilaisista treenimömmöistäni ja laihduttamisesta =) . Tämä postaus joutuu nyt odottamaan hiukan, mutta mietin asiaa lomani aikana ja yritän saada aikaan jotain oikeasti tähdellistä asiaa ja sanottavaa. Sillä aikaa suosittelen tutustumaan Pakkotoiston laajaan tietovarastoon sen erilaisilla keskustelualueilla, sillä sieltä saa varmasti paljon tietoa.

      Poista