tiistai 13. maaliskuuta 2012

Lisää tuotteita herkkiksille

Löysinpä taas uusia mukavia tuotteita, jos haluaa tai on pakko vältellä hajusteita. Näissäkin tuotteissa voi olla allergisia reaktioita aiheuttavia ainesosia, eli kannattaa syynätä INCI:t oman välttelylistan kera, mutta nämä seuraavat tuotteet eivät ainakaan tuoksu yhtään millekään.

Mababan vauvalle suunniteltu kosteuttava sampoo & suihkusaippua sopii hyvin myös äidille sekä isälle tai lapsettomalle =) . Pesuneste vaahtoaa todella vähän, mutta pesee silti erinomaisesti ja niin mahdottoman hellävaraisesti. Iho jää aivan älyttömän pehmeäksi tuon pesunesteen jälkeen ja hiuksetkin tuntuvat todella kosteutuilta. Hiustenpesussa pesunestettä tarvitsee käyttää kahteen kertaan, eli ensin yksi pesunesteen levitys joka paikkaan, huuhtelu ja sitten pienellä määrällä pesunestettä toinen pesu, jolloin pesunesteen saa jo vaahtoamaankin hiuksissa. Olen käyttänyt pesunestettä onnistuneesti myös kasvojen pesussa, sillä se pesee myös meikit pois iholta tehokkaasti, mutta ei kuivata ihoa yhtään. Iso, 400 ml:n pullo on edullinen ja sitä raaskii holvatakin.Beauty Without Crueltyn vartalo- ja käsivoide on myös aivan hajusteeton, eikä voide tuoksu mitenkään epämiellyttävälle niin kuin jotkut hajusteettomat voiteet joskus saattavat haista sisältämiensä raaka-aineiden takia. Isosta pumppupullosta on kätevä annostella sopiva määrä voidetta ja 470 ml:n pullo on hinta-laatusuhteeltaan erinomaista. Voide on juuri sopivan kermaista, ei liian paksua tai liian lirua. Voide imeytyy hyvin, vaikka sitä täytyykin vähän hieroa ihoon. Hajusteeton voide kosteuttaa ihoa todella hyvin, mutta ei jätä ihoa rasvaisen tai öljyisen tuntuiseksi.

BWC:n voide tuo vähän mieleeni ennen käyttämäni apteekista saatavat perusrasvat, mutta tämä voide kyllä voittaa muut perusvoiteet mennen tullen luonnollisuutensa ansiosta sekä sen takia, ettei voiteessa ole sellaista inhaa sairaalamaista löyhkää tai raaka-aineiden hajua.


Kuvat iHerbin sivuilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti