torstai 12. heinäkuuta 2012

Eksoottisen huumaavalta tuoksuvaa pyykkiä

Yleensä en pidä siitä, että vastapesty pyykki tuoksuu kilometrienkin päähän pyykinpesu- ja pyykinhuuhteluaineelta, joten olenkin pitäytynyt melko miedon tuoksuisissa pesuaineissa ja käyttänyt pyykinhuuhteluainettakin säästeliäästi ja silloinkin yleensä vain lakanoiden pesussa. Kuitenkin ihastuin GrabGreenin pyykinpesuainenäytteen perusteella pyykinpesuaineen melko voimakkaaseenkin tuoksuun ja minun oli pakko saada pesuainetta ihan kunnollinen käyttömäärä. Ostinkin sitten ison, 60 pesun pussin gardenialta tuoksuvaa pyykinpesuainetta.

Olen käyttänyt aiemmin GrabGreenin vetiveriltä tuoksuvaa pyykinpesuainetta treenivaatteiden ja pyyhkeiden pesuun, ja vetiverin raikas sekä vihreä tuoksu onkin sopinut niiden pesuun hyvin. GrabGreenin kätevät pyykinpesuainekapselit ovat helppoja käyttää: yksi tai kaksi kapselia riippuen pyykkien likaisuudesta pesukoneeseen pyykin sekaan, eikä tarvitse enää kaataa, mitata tai sotkea minkään nestemäisen ja jauhemaisen pyykinpesuaineen kanssa.
Gardenian eksoottisen huumava kukkaistuoksu on kuitenkin vieläkin parempi kuin vetiverin mieto vihreä tuoksu. Tuoksu on voimakas, voimakkaampi kuin mihin olen tottunut, mutta mielestäni niin järjettömän hyväntuoksuinen, että voisin vain nuuhkutella puhdasta pyykkiä koko ajan =) .Kuvat iHerbistä.

8 kommenttia:

 1. ,,,ja tästä kiitos, ja nyt tilaamaan,,

  VastaaPoista
 2. moikka! löysin blogisi jostain keskustelupalstalta missä puhuttiin body shopin tuotteista. itse olen käyttänyt bodyshopin tuotteita satunnaisesti, mutta nyt piti tehdä ratkaiseva päätös: jouduin heittämään kaikki vanhat hajuveteni ym. muut pois mitkä sisälsi vahvoja aineita esim. alkoholia, iho meni rintakehältä ja kaulalta melkein vereslihalle. ostin sitten bodyshopista (kivat alennukset menossa!) pari hajuvettä ja nyt ei kirvele eikä satu. tykkään blogistasi missä suosittelet kaikkia luonnollisia aineita. jos kiinnostaa blogini missä puhutaan myös osittain luonnollisuudesta, käy katsomassa http://luonnollisinsilmin.blogspot.fi/

  terveisin Annika :)

  VastaaPoista
 3. On kyllä hyvää pesuainetta, itselläni on tällä hetkellä laventelin/ vaniljantuoksuinen pussi menossa ja pyykki tuoksuu ihanalta. Seuraavaksi taidan kokeilla tuota gardeniaa, parin samplen verran jo olen käyttänytkin.

  Methodin pyykinpesuaineet ovat myös olleet oivallisia, tosin Grabgreenit ovat vielä vaivattomampia annostella, ei voi enää helpommaksi mennä.

  - Nyyti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie en laventelista niin perusta, joten olen jättänyt sen suosiolla kokeilematta. Äitikin ihastui vetiverin tuoksuisiin kapseleihin ja uskon äitini pitävän myös gardenian tuoksuisista kapseleista, jotka tilasin hänelle.

   Poista
 4. Ostin kerran 3 pulloa Ecoverin huuhteluainetta ja kotona sitten huomasin että ne olivat aikas paksua tavaraa :/ ravistelu ei paljon auttanut ja kun pullo seisoi jonkun aikaa erottui siitä pohjalle erikseen sakkaa.... Tukki koneen huuhteluainelokerikon.... en osta enään.
  T.Satu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minunkin Ecoverin huuhteluainepullon tavara on nyt aika jankkia, kun pullo on ollut avattuna jo aika kauan aikaa. Vedellä huuhteluaine sutjaantuu taas, jos haluaa vähän ekstratuoksua lakanoihin.

   Poista
 5. Moikka,
  Houkuttelisi kokeilemaan... Onko tietoa, käykö paremmin värilliselle vai valkopyykille? Entsyymejäkin näemmä löytyy, mutta ei lipaaseja? Eli lähteekö rasvatahrat sun kokemuksen perusteella? Kiide!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen pessyt vain kahden aikuisen hikoilemia ja yhden pienen koiran karvaamia, kaikenvärisiä vaatteita, lakanoita ja pyyhkeitä, joten en osaa sanoa miten pesuaine pätee rasvatahroihin. Jos et uskalla ostaa isoa pakkausta, niin kannattaa kytätä, jos kahden pesukapselin kokeilueriä tulee vielä ilmaisiksi näytteiksi iHerbiin.

   Poista