perjantai 31. elokuuta 2012

Tuuheutta tukkaan?

Olen yrittänyt etsiä tuuheuttavia, mutta silti kosteuttavia ja kiiltoa antavia hiustenhoitotuotteita, jotta saisin vähän enemmän tuuheutta hentoisiin hiuksiini. Minulla on kyllä hiuksia paljon, mutta yksittäinen hius on niin ohut, että lettini ei ole mikään järin paksu. Kokeiluun päätyivät tällä kertaa Nature's Gaten tuuheuttava sampoo ja hoitis.
Nature's Gate Awapuhi Volumizing Shampoo on yllättävän hellävaraisesti pesevä sampoo tuuheuttavaksi sampooksi. Se on sulfaatiton, mutta iHerbin sivuilla on vielä tuotteen vanha, sulfaatteja sisältävä INCI-lista. Geelimäinen koostumus on helppo levittää, sampoo vaahtoaa oikein mainiosti ja se tuntuu puhdistavan hiukset jo ensimmäisellä vaahdotuskerralla ilman, että hiukset kuivuisivat. Sampoo tuoksuu juurikin awapuhille, jota on vähän hankala kuvailla, mutta tuoksu on mielestäni jotain kukkaisen, karkkisen ja vihreän tuoksun väliltä, ja on mielestäni ihan miellyttävä.


Kuvat iHerbistä.


Nature's Gate Awapuhi Volumizing Conditioner on koostumukseltaan sopivan paksu ja kermainen, eikä hoitista ole vaikea saada ulos pullosta niin kuin esimerkiksi saman merkin hennahoitista. Tuuheuttavaksi hoitikseksi se jaksaa selvittää hiuksia jonkin verran, vaikka ei niitä pahimpia latvatakkuja saakaan auki. Hoitis myös tuntuu hiuksissa jopa kosteuttavalta. Hoitiksessa on sama awapuhin tuoksu niin kuin sampoossakin.

Hiusten kuivuttua hiukset ovat kyllä tuuheamman tuntuiset, mutta valitettavasti myös karhean tuntuiset. En huomannut tuotteiden antavan erityisesti kiiltoa, mutta eivät ne onneksi tehneet hiuksia kiillottomiksikaan. Itse en pitänyt tuotteista ja laitoinkin ne jo eteenpäin, mutta uskoisin tuotteiden sopivan mainiosti lasimaiselle hiustyypille, jos hiuksiin haluaa vähän karheampaa tuntua hiusten käsittelyn helpottamiseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti