perjantai 31. elokuuta 2012

Väriä huulille

En ole erityisen innokas käyttämään huulipunia tai -kiiltoja, sillä en pidä siitä liimamaisesta tai paksun öljyisestä tunteesta huulillani. Haluaisin silti kuitenkin laittaa jotain väriä huulilleni, etteivät huuleni näyttäisi ihan aneemisilta :D . Olen kokeillut useampaakin iHerbistä saatavaa luonnonmukaista huulikiiltoa tai värillistä huulirasvaa, enkä ole tykännyt mistään tuotteesta erityisen paljon. Onneksi silti uskalsin vielä kokeilla jotain uutta, sillä löysin aivan ihanan tuotteen, joka antaa huulille väriä ilman ärsyttävää kiimaliimahuuli-vaikutusta.
Colorganics Inc. Hemp Organics Organic Lip Tint on nimestään huolimatta mielestäni värillinen huulirasva kuin huuliväri. Tuote on pakattu huulirasvaputkiloon ja se sisältää erilaisia kosteuttavia öljyjä. Tätä värillistä huulirasvaa on mukavan helppo levittää huulille, sillä puikko on sopivan kova: voidetta ei tule huulille kerralla liian vähän tai liian paljon. Putkilo on myös mukavan ohut ja pienikokoinen, joten huuliväri sujahtaa helposti mukaan pieneenkin käsilaukkuun tai vaikka taskuun.

Onneksi huulirasvaan ei ole lisätty mitään keinotekoista makeaa makua tai tuoksua, eikä se muutenkaan maistu tai tuoksu erityisen voimakkaasti, mikä on mielestäni iso etu. Voide on myös ihanan kevyen tuntuinen huulilla, eikä se tee huulia lakkamaisen kosteiksi tai limaisiksi tai mattaisen vahatun näköisiksi niin kuin tavalliset huulipunat ja -kiillot tekisivät.

Vaikka kuvasta saisi käsityksen lämpimän värisestä sävystä, niin Love-sävy on kuitenkin kylmän vaaleanpunainen ilman mitään hilettä tai shimmeriä. Sävy on aika läpikuultava, mutta tuo silti huulille selvästi väriä ja eloa. Saman sarjan Berry-sävy on jo paljon tummempi, sävynsä mukaisesti marjaisan tai oikeastaan vadelmaisen värinen, eikä siinäkään värissä ole hilettä tai shimmeriä. Berry-sävy pysyy huulilla intensiivisemmän värinsä ansiosta paremmin kuin Love-sävy, mutta molempien pysyvyys on silti mielestäni melko hyvä niin huulirasvamaiseksi tuotteeksi.

Pidän erityisesti siitä, ettei tuotteisiin ole tungettu väkisin jotain ällömakeaa makua ja/tai tuoksua. Tätä huuliväriä on mielestäni ilo käyttää, sillä huulet tuntuvat ja näyttävät niin luonnollisilta. Senpä ansiosta jopa minun kaltainen huulipuna- ja huulikiiltokammoaja saa kivaa väriä huulilleen =) .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti