maanantai 3. syyskuuta 2012

Sitruunaista vihreää teetä

Enkä nyt tarkoita sitruunan pusertamista vihreään teehen, vaan jotain helpompaa ratkaisua, eli sitruunan makuista vihreää teetä. Ihastuin heti ensimaistamalta Bigelowin sitruunaiseen vihreään teehen, jossa sitruuna maistuu selvästi, mutta ei kuitenkaan liian paljon. Tee on todella pehmeää, eikä yhtään karvasta, kitkerän tai happaman makuista.

Kuva iHerbistä.


Yleensä oikean sitruunan lisääminen teehen tekee teestä liian happaman makuista, jota taas pitää yrittää taittaa makeudella. Kohta teessä maistuu sekä liian hapan sitruuna että liian makea sokeri, stevia tai muu makeuttaja. Teessä jo valmiiksi oleva sitruuna-aromi tekee mielestäni teen mausta tasapainoisemman ja jotenkin helpomman "käsitellä".

Ennen välttelin vihreän teen juomista, sillä luulin kaikkien vihreiden teelaatujen olevan kitkerää ja pahanmakuista, vaikkakin terveellistä, mutta nyt en oikeastaan muuta juokaan kuin vihreää teetä. Vihreä mangotee on toinen teelaatu, jota juon nykyään paljon tämän sitruunateen ohella =) .

1 kommentti:

  1. Pitääkin kokeilla tuota sitruunaversiota, tuosta mangoversiosta mielestäni monista kehuista huolimatta maistuu vihreän teen pistävyys läpi.

    VastaaPoista