maanantai 24. syyskuuta 2012

Kosteuttavaa glyseriiniä hiuksille

Kasvisperäinen glyseriini on erinomainen ja ihanan edullinen kuivien hiusten tehohoitaja sekä kosteuttaja hoitoaineen seassa.


Kuva iHerbistä.Notkean koostumuksensa takia se emulgoituu hoitoaineisiin helposti ja nopeasti.

Vaikka glyseriini onkin koostumukseltaan öljyisen tuntuista, niin se ei kuitenkaan ole samalla tavalla rasvaista ja paksua niin kuin jotkut luonnonöljyt ovat. Sen takia se on oivallinen todella kuiville hiuksille, sillä suurikaan määrä glyseriiniä ei lähmää hiuksia. Siksi glyseriini käy myös luonnonöljyjen maailmaan vasta tutustuneille, koska glyseriinin annostuksessa ei tarvitse olla niin nöpönuuka.

Hajuttomuutensa takia glyseriinillä voi terästää hyväntuoksuisia hoitiksia ilman pelkoa siitä, että terästäminen muuttaisi hoitiksen tuoksua huonompaan suuntaan niin kuin joskus tapahtuu voimakkaalta tuoksuvien luonnonöljyjen kanssa. Tuon hajuttomuusominaisuutensa ansiosta glyseriini soveltuu myös tuoksuyliherkkyyksistä kärsiville, sillä glyseriinillä voi terästää hajusteettomat tuotteet, eivätkä tuotteet tuoksu terästyksen jälkeen millekään.

Glyseriini tekee huonostakin hoitiksesta todella kosteuttavan pika- tai tehohoitiksen, joka varmasti selättää kuivimmatkin kutrit edullisesti ja helposti.

1 kommentti:

  1. Toimii muuten hyvin myös veden kanssa lantrattuna: tee-se-itse selvityssuihkeena / sähköisyyden poistajana :)

    VastaaPoista