maanantai 24. syyskuuta 2012

Taistele syksyn ankeutta vastaan B-vitamiineilla

Auringonvalo on taas vähentynyt selvästi ja ainakin itselläni se tuntuu ja näkyy heti virkeydessä, jaksamisessa ja energiatasoissa muutenkin. Senpä takia olenkin kokeillut hyvin imeytyvän B12-vitamiinin ottamista yhdessä laadukkaan moniB-vitamiinivalmisteen kanssa.

Olen ottanut päivittäin yhden Solgar Sublingual Methylcobalamin -imeskelytabletin sekä yhden Jarrow Formulas B-Right -moniB-vitamiinivalmisteen. Nämä lisäravinteet kannattaa ottaa ruuan kanssa parhaimman imeytyvyyden takaamiseksi, ja mieluummin vielä aamupäivällä, etteivät virkeyttä antavat B-ryhmän vitamiinit pidä hereillä öisin.
Mielestäni pimeämmän vuodenajan alkaminen ei ole vaikuttanut minuun niin paljon kuin aikaisempina syksyinä ja muutenkin mieli on ollut virkeämpi sekä positiivisempi. Laadukas moniB-vitamiinivalmiste saattaa myös helpottaa ajoittaista stressiä. Joillakin B-ryhmän vitamiinit auttavat todella paljon PMS:n sekä kuukautiskierron aiheuttamaan ärtymykseen ja itsekin olen huomannut, etten ole ollut ihan niin pahalla päällä kuukautisten alkaessa kuin silloin ennen näiden B-vitamiinien aloittamista.


Kuvat iHerbistä.

2 kommenttia:

  1. Toinen kiva ja pakollinen kirjain: D.

    On auttanut mulla talven paskapimeyttä vastaan jo monta vuotta. Yliannoksina, tottakai. Vahvinta mitä apteekki myy (50mg).

    VastaaPoista
  2. Jaa'a, pitäsiköhän meikänkin lisätä lisäravinnearsenaaliin vielä tuo B... Varsinkin jos se vaikuttais tuohon PMS:n aiheuttamaan mielialan vaihteluun.

    VastaaPoista