lauantai 14. syyskuuta 2013

Halpa ja herkullinen hera

Jouduimme mieheni kanssa tilaamaan maustamatonta herakonsentraattiproteiinijauhetta ulkomailta asti, koska suosimamme suomalainen nettikauppa oli lopettanut tavallisesti ostamamme edullisen ja suht laadukkaan proteiinijauheen myynnin. Tämä oli oikeastaan onnenpotku, sillä löysimme todella laadukkaan ja mukavan edullisen maustamattoman proteiinijauheen myprotein.com-nettikaupasta. Kerrankin halvalla sai aivan erinomaista laatua!



Impact Whey Protein -proteiinijauheessa on sataa grammaa kohti 82 grammaa proteiinia, vain vähän rasvaa 6,8 grammalla sekä vähän hiilihydraattia (laktoosia) 6 grammalla, eli jauheen ravintoarvot ovat erinomaiset pelkäksi herakonsentraatiksi. Yleensä heraisolaatti ja hydrolysoitu hera ovat ravintoarvoiltaan herakonsentraattia parempia, mutta heraisolaatin ja hydrolysoidun heran maut ovat yleensä melkoisen voimakkaita, eli siis pahoja :P . Herakonsentraatissa on yleensä vähemmän proteiinia, rasvaa sekä hiilihydraatteja enemmän kuin heraisolaatissa ja hydrolysoidussa herassa.

Impact Whey Protein -proteiinijauhe sekoittuu veteen nopeasti ja ilman klimppejä, ei kummemmin vaahtoudu ja maistuu yllättävän hyvältä: sellaiselta pehmeältä, samettiselta ja jopa kermaiselta. Jotkut heraproteiinit voivat maistua todella laktoosisilta, karvailta tai sellaiselta ihmeelliseltä kattilan pohjaan palaneelta maidolta, mutta tämä heraproteiini maistuu todella herkulliselta.

Sekoitan herasta kaakaon makuisen proteiinijuoman lisäämällä sekoitinpulloon vettä, reilun teelusikallisen Navitaksen raakakaakaojauhetta ja hippusen steviaa makeutta tuomaan. Tuollaista sekoitusta juon ihan aamu-, väli- tai iltapalaksi, ennen salitreeniä ja treenin jälkeisenä palautusjuomana. Oman sekoituksen ansiosta minun tarvitse huolehtia keinotekoisista makeuttajista tai muista välttämistäni ruoka-ainesosista.

Edullisen hinnan, hyvien ravintoarvojen ja maistuvan maun lisäksi tämä hera ei aiheuta minulle minkäänlaisia epämukavia vatsaoireita, kuten röyhtäilyä tai kaasua suolistoon. Monestihan herakonsentraattia sanotaankin pieruheraksi, sillä jotkut herat aiheuttavat ihan kamalia röyhtäyksiä sekä niitä pieruja :D . Ei ole nimittäin hirveän hauskaa yrittää treenata salilla, kun koko ajan röyhtäytyttää kovasti ja pitää oikeasti lopettaa sarja kesken, että saa röyhtäillä ilman pois vatsasta haittaamasta sarjan tekoa. Tällaista vaivaa aiheutti minulle esimerkiksi Fastin maustamaton hera, jonka kilohinta on muuten häikäisevän korkea verrattuna laatuun.

Jos haluaa tilata myprotein.com-nettikaupasta enemmänkin, niin kannattaa käyttää koodia MP43459, jolloin saa itselle enemmän nettikaupan uskollisuuspisteitä ja sitä kautta alennusta ostoksiin. Nettikauppa toimittaa tilaukset kuljetusyhtiön kautta ja tilaukset saapuvat nopeasti kotiovelle saakka, joten suurien ja painavienkin ostosten tekeminen onnistuu helposti.

2 kommenttia:

  1. Laitoin just tilaukseen muutaman 2,5kgn pussin mutta tsiis noita shipping costeja... :( No, laadusta täytyy maksaa, josko tämä hera toimisi ja sopisi mulle <3

    Kiitos ihana Ellen edelleen yhtä ihanasta ja mielenkiintoisesta blogista. Kiva kun jaksat kirjoittaa, kyllä täällä seurataan :)

    BTW, Ostin tuota kreatiinishampoota suosituksestasi (iHerbistä) ja vaikak en sen tekstuurista hiuksissa tykkääkään, tekee se ihanan tuuhean tukan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Postituskulut ovat kyllä valitettavan korkeat, mutta jos tekee muutaman isomman tilauksen vuodessa, niin postarit eivät kertaannu niin kamalasti.

      Poista