tiistai 22. helmikuuta 2011

Viimeaikaisia iHerbin hiusyllättäjiä

Kaikkia mielenkiintoisia ja hyviä iHerb-tuotteita en tietenkään löydä itse, vaan seuraan aktiivisesti Juurikasvun keskusteluita iHerbin tuotteista ja nappaan uusia tuotteita kokeiltavaksi muun muassa sieltä. Viimeaikaisia iHerbin hiustuoteyllättäjiä ovat olleet Nature's Gate Henna Shine Enhancing Conditioner For Dull, Lifeless Hair ja Desert Essence Organics Hair Care Coconut Conditioner. Kummatkin ovat oikein mainioita tuotteita luonnonkosmetiikan puolelta: eivät liian lässäyttäviä tai rasvaisia, vaan juuri sopivan kosteuttavia ja volyymia antavia.



Nature's Gaten hennahoitis todellakin tekee hiuksista kiiltävämmät ihan ensimmäisestä käyttökerrasta alkaen. Vähän epäilin kyllä, että voiko joku hoitis oikeasti olla hyvä, pelkkä kiiltoa antava hoitis, mutta tuote kyllä lunasti lupauksensa. Sen koostumus on sopivan paksua ja tuoksu on vienosti kirsikkainen. Hoitis selvittää hiukset nopeasti, eli toimii mainiosti pikahoitiksena kuin tehiksenäkin. Hoitiksen sisältämä henna antaa hiuksille myös volyymiä, joten kosteutuksen ohella saa hiuksiin myös lisää jäntevyyttä. Se sopii hyvin myös CO-pesuihin, koska älyttömän edullista tuotetta viitsii lutrata ihan huoletta ja hoitis vaahtoutuu veden kanssa oikein hyvin huuhtoen hiuspohjasta pois rasvaa ja likaa. Samalla hoitiksella voi pestä päänahan ja hoitaa latvat, kun joillakin CO-hoitiksilla täytyy pestä vain päänahka ja laittaa parempaa hoitista latvoihin kosteuttamaan latvat.



Desert Essencen kookoshoitis tuoksuu makealta kookokselta ja tuoksu huumasi minutkin, vaikka en ole kookoksen tuoksun ylin ystävä. Oikeasti vähän harmittaa, ettei tuoksu jää leijailemaan hiuksiin hiusten kuivuessa. Hoitis tuoksuu kyllä levitysvaiheessa ja seuraavan kerran, kun hiukset taas kastelee, mutta hiusten ollessa kuivat tuoksua ei erota. Hoitiksen koostumus on sopivan paksua ja hoitis levittyy hiuksiin helposti. Se ei ole liian öljyistä niin kuin monet luonnonkosmetiikan hoitikset tuppaavat olemaan, mutta se ei ole myöskään liian ohutta ja kevyttä, että kutristosta tulisi kamala takkupesä. Pieni määrä hoitista selvittää hiukset nopeasti, mutta ei tee hiuksista liian raskaita, vaan antaa mukavasti tuuheutta. Tuote on kuitenkin selvästi kosteuttava ja sopii sekä pikahoitikseksi että tehikseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti