tiistai 22. helmikuuta 2011

Viimeaikaisia iHerbin hiusyllättäjiä

Kaikkia mielenkiintoisia ja hyviä iHerb-tuotteita en tietenkään löydä itse, vaan seuraan aktiivisesti Juurikasvun keskusteluita iHerbin tuotteista ja nappaan uusia tuotteita kokeiltavaksi muun muassa sieltä. Viimeaikaisia iHerbin hiustuoteyllättäjiä ovat olleet Nature's Gate Henna Shine Enhancing Conditioner For Dull, Lifeless Hair ja Desert Essence Organics Hair Care Coconut Conditioner. Kummatkin ovat oikein mainioita tuotteita luonnonkosmetiikan puolelta: eivät liian lässäyttäviä tai rasvaisia, vaan juuri sopivan kosteuttavia ja volyymia antavia.



Nature's Gaten hennahoitis todellakin tekee hiuksista kiiltävämmät ihan ensimmäisestä käyttökerrasta alkaen. Vähän epäilin kyllä, että voiko joku hoitis oikeasti olla hyvä, pelkkä kiiltoa antava hoitis, mutta tuote kyllä lunasti lupauksensa. Sen koostumus on sopivan paksua ja tuoksu on vienosti kirsikkainen. Hoitis selvittää hiukset nopeasti, eli toimii mainiosti pikahoitiksena kuin tehiksenäkin. Hoitiksen sisältämä henna antaa hiuksille myös volyymiä, joten kosteutuksen ohella saa hiuksiin myös lisää jäntevyyttä. Se sopii hyvin myös CO-pesuihin, koska älyttömän edullista tuotetta viitsii lutrata ihan huoletta ja hoitis vaahtoutuu veden kanssa oikein hyvin huuhtoen hiuspohjasta pois rasvaa ja likaa. Samalla hoitiksella voi pestä päänahan ja hoitaa latvat, kun joillakin CO-hoitiksilla täytyy pestä vain päänahka ja laittaa parempaa hoitista latvoihin kosteuttamaan latvat.



Desert Essencen kookoshoitis tuoksuu makealta kookokselta ja tuoksu huumasi minutkin, vaikka en ole kookoksen tuoksun ylin ystävä. Oikeasti vähän harmittaa, ettei tuoksu jää leijailemaan hiuksiin hiusten kuivuessa. Hoitis tuoksuu kyllä levitysvaiheessa ja seuraavan kerran, kun hiukset taas kastelee, mutta hiusten ollessa kuivat tuoksua ei erota. Hoitiksen koostumus on sopivan paksua ja hoitis levittyy hiuksiin helposti. Se ei ole liian öljyistä niin kuin monet luonnonkosmetiikan hoitikset tuppaavat olemaan, mutta se ei ole myöskään liian ohutta ja kevyttä, että kutristosta tulisi kamala takkupesä. Pieni määrä hoitista selvittää hiukset nopeasti, mutta ei tee hiuksista liian raskaita, vaan antaa mukavasti tuuheutta. Tuote on kuitenkin selvästi kosteuttava ja sopii sekä pikahoitikseksi että tehikseksi.

Pieniä aarteita

Yksi oikein mainio paikka kotikosmetiikan raaka-aineiden ostopaikka on Pieni Tuoksukauppa. Tarjolla on erilaisia öljyjä, tuoksuöljyjä ja paljon muuta mukavaa kosmetiikan valmistamiseksi tai hyvin yksinkertaisen ihonhoidon perusteiksi. Tykkään siitä, että melkein kaikkea on saatavilla pieni kokeilumäärä ja monesti onkin tullut ostettua iso kasa kaikenlaista pientä testaukseen.

Erityisesti pidän Pienen Tuoksukaupan myymästä hyaluronihaposta, sillä se ei ole eläinperäistä niin kuin useat muut hyaluronihappotuotteet voivat olla ja sitä on saatavilla mukavan pienessä, 10 ml:n tippapullossa. Hyaluronihappo on erittäin kosteuttava ainesosa ja siitä hyötyy myös rasvainen iho, josta tulee pehmeämpi ja sileämpi hyaluronihapon ansiosta. Tällainen on ollut ainakin oma kokemukseni. Tuota Pienen Tuoksukaupan hyaluronihappoa voi sekoittaa muutaman tipan kosteusvoiteeseen, seerumiin tai ihan pelkkään öljyyn, ja olen sekoittanut seerumia Now Foodsin hyaluronihapposeerumiin myös, tuleepahan oikein kunnon kosteuspommi iholle tuolla tavalla. Olen myös monesti levittänyt ihan pelkiltään yhden tipan silmänalusille.

Toinen mainio tuote, jota otin testaukseen ensin Pienestä Tuoksukaupasta, oli mustakuminaöljy. Mustakuminaöljy on todella hyvä perusöljy rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle, ja minun epäpuhtauksiin helposti taipuvaista ihoani öljy rauhoitti ihan muutamassa päivässä. Tilasin isomman pullon mustakuminaöljyä iHerbistä, kun olin ensin varmistanut tuotteen sopivuuden Pienen Tuoksukaupan 10 ml:n pullon avulla.



Öljyn tuoksu on pippurinen, eikä tuoksu jää mielestäni leijailemaan kasvojen ympärille. Se on ohutta, melkein kuivaöljymäistä koostumukseltaan ja siksi öljy imeytyy hyvin ihoon. Muutama tippa öljyä esim. aloe vera -geeliin sekoitettuna toimii oikein hyvin rasvaisen tai sekaihon kosteuttajana meikinkin alla. Iho tuntuu pysyvän mattapintaisempana paremmin mustakuminaöljyn avulla. Minun ihoani öljy rauhoitti selvästi ja nopeasti. Laitoin öljyä myös näpyille, jotka nekin rauhoittuivat ja kuivuivat pois.

Öljyä voi myös ottaa sisäisesti, lukemani mukaan sillä voi olla paljon erilaisia, positiivisia terveysvaikutuksia, mutta itse en ole uskaltautunut nielemään tavaraa ainakaan vielä. Öljy tuntuu olevan oikein kunnon käärmeöljyä ;) .

lauantai 19. helmikuuta 2011

Niksinurkka

Iltalehden Salongissa peräänkuulutetaan hyviä kauneusniksejä ja aloin miettiä mitä hyviä niksejä kauneudenhoidon saralla itselläni on käytössä. Niitähän kertyi ihan mukavasti.

* Fysikaalisen suojan sisältävät aurinkosuojavoiteet ovat yleensä valkoisia ja tekevät ihosta ihan harmaan. Tipauta muutama tippa tyrniöljyä aurinkosuojavoiteen sekaan, niin saat hennon keltaista voidetta, joka tekee ihon kauniin väriseksi, etkä näytä enää harmaalta haamulta.

* Veteleekö ripsivärisi viimeisiään, tekeekö se ikäviä paakkuja ripsiin? Pidä suljettua ripsivärihylsyä kuuman veden alla vähän aikaa, niin saat taas levitettyä ripsaria ilman paakkuja.

* Öljyn ja tavallisen hienon sokerin sekoituksella saat maailman parhaimman kuorinnan vartalolle. Sokeri kuorii ja öljy kosteuttaa ihoa, joten kuorinnan jälkeen ei tarvitse edes rasvata ihoa. Öljy-sokeriseoksella saa myös hyvin irrotettua kesäisin aurinkovoiteet ihosta päivän päätteeksi.

* Hirveä kiire, etkä ehdi millään suihkuun pesemään hiuksia edustuskuntoon? Ota hiukan riisipuuteria tai perunajauhoa kämmenelle ja hiero puuteri hiuksiin. Hiusten rasvaisuus piilottuu siihen asti, kunnes ehdit suihkuun. Tämä kikka käy parhaiten vaaleille hiuksille, tummissa hiuksissa valkoinen riisipuuteri tai perunajauho näkyvät hiusten harmautena.

* Vanha ja tylsä ladyshaverin terä saa uusiokäyttöä jalkojen kovettumien poistossa. Höylällä voi varovasti käsitellä kovettuneet kantapäät pehmeään kuntoon.

* Juhlien ja bileiltojen jälkeen hiukset saattavat olla lakan peitossa ja tiukasti tupeerattuna. Kun peset hiukset, levitä ensin todella runsas määrä halpaa hoitoainetta kuiviin hiuksiin. Hoitoaine selvittää takut ja pehmentää hiuksissa olevia muotoilutuotteita ennen pesua, että sampoo pääsee pesemään hiukset perusteellisesti ilman liiallista takkuuntumista.

* Luonnonöljyistä on moneksi:

- meikinpoistoon
- kasvojen ja vartalon ihon kosteutukseen
- korppukäsien ja -kantapäiden kosteutukseen
- jätettävänä hoitoaineena hiuksiin
- hiusten kiillotukseen
- hiusten silotukseen/hapsutuksen poistoon kampauksen viimeistelemiseksi
- hiuslatvojen pehmentämiseen ja kosteutukseen
- päänahan kosteutukseen
- kuorintaan sokerin kanssa
- hiusten aurinkosuojaksi auringonpaahteessa

* Kivun lievitykseen tarkoitettua kylmägeeliä voi levittää iholle lievittämään hyttysen puremaa. Geeli rauhoittaa ihoa, helpottaa kutinaa ja laskee mahdollisen patin.

* Tavallisia vartalo- ja kasvovoiteita voi käyttää hätätapauksessa myös hiusten kiillotukseen ja silotukseen kampauksen viimeistelemiseksi. Mitä tuhdimpi voide, sitä vähemmän voidetta tarvitsee. Ohut ja kosteuttava voide käy hyvin myös hiuksiin jätettäväksi hoitoaineeksi.

Mitä hyviä kauneudenhoitoon liittyviä vinkkejä itse käytät?

perjantai 18. helmikuuta 2011

Sekalaisia iHerb-uutuuksia

Ajattelin laittaa jokaisesta uudesta iHerb-paketin tuotteesta käyttökokemuksia sitä mukaa mitä pääsen kokeilemaan tuotteita. Tässä on nyt useamman tilauksen saldoa, minulle uusia tuotteita siis kakki.

Country Life High Potency Biotin 5 mg, 120 kapselia
- pieniä biotiinikapseleita
- todella hyvä hinta-laatusuhde

Healthy Origins Lyc-O-Mato Tomato Lycopene Complex 15 mg, 180 kapselia
- voimakas antioksidantti, joka suojaa ihoa auringolta
- hyvä hinta-laatusuhde

Nature's Way Vitamin C-1000 with Bioflavonoids, 250 kapselia
- vahvaa C-vitamiinia hyvin imeytyvässä muodossa
- vegetaristillekin sopiva kasviskapseli
- erinomainen hinta-laatusuhde

Doctor's Best Best Hyaluronic Acid with Chondroitin Sulfate, 60 kapselia
- hyaluronihappoa sisäisesti
- sisältää myös II-tyypin kollgeenia
- en huomannut mitään vaikutuksia tästä, kun Now Foodsin melkein vastaava tuote edes pullisti pikkuisen huulia

Now Foods Raw Maca 750 mg, 90 kapselia
- maca auttaa ovulaatio- ja kuukautiskipujen vähentämisessä
- edellinen ovulaatio tapahtui salakavalasti, koska ovulaatio ei aiheuttanutkaan kamalia kipuja mitä normaalisti
- mielenkiinnolla odotan kuukautisia, jos maca vähentäisi kovia kuukautiskipujanikin

Amazing Herbs Black Seed Cold-Pressed Oil, 240 ml
- mustakuminaöljy on ohutta ja helposti imeytyvää, hiukan pippuriselle tuoksuvaa öljyä
- erinomainen rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle, jota öljy rauhoittaa selkeästi ja nopeasti
- öljyä voi myös nauttia sisäisesti

Honeybee Gardens Nail Polish Remover, 120 ml
- luonnollinen kynsilakanpoistoaine
- ei haise voimakkaasti
- öljyinen koostumus, joka ei kuivata
- hiukan hitaampi poistamaan lakkaa kuin tavallinen kynsilakanpoistoaine

Thayers Alcohol Free Unscented Witch Hazel Toner with Aloe Vera, 355 ml
- hajusteeton ja alkoholiton hamameliskasvovesi
- sisältää myös kosteuttavaa aloe veraa
- tekee ihosta ihanan pehmoisen ja sileän
- kivan iso ja edullinen pullo, jota saa rauhassa holvata

Honeybee Gardens Luscious Lip Gloss Glam I Am
- mielestäni hedelmäisen, valmistajan mukaan mangon tuoksuinen huulikiilto
- aika tumma väri pelkiltään, mutta huulirasvan kanssa sopivan raikas väri
- todella miellyttävä, melkeinpä huulirasvamainen koostumus

Honeybee Gardens Luscious Lip Gloss Viper
- mielestäni hedelmäisen, valmistajan mukaan vadelman tuoksuinen huulikiilto
- todella tumma sävy, mutta koostumus on oikein miellyttävä

torstai 17. helmikuuta 2011

Vinkkejä (pitkien) hiusten hyvän kunnon saavuttamiseen

Tässä on muutamia hiustenhoitovinkkejä, jotka olen itse todennut hyödyllisiksi oman hiushöperyyteni aikana pitkien hiusten kasvatuksessa ja hiusten hyvän kunnon saavuttamisessa sekä ylläpitämisessä.

Föönauksen, suoristamisen ja kihartamisen vähentäminen tai lopettaminen kokonaan. Yleensäkin hiustenmuotoilu liian rajusti, kuten hiuksia tupeeraamalla, vaurioittaa hiuksia. Lämpökäsittely varsinkin vaurioittaa hiuksia.

Kuivattavia alkoholeja sisältävien muotoilutuotteiden käytön lopettaminen kokonaan tai vähentäminen. Alkoholittomia muotoilutuotteita on saatavilla ja ne toimivatkin ihan mainiosti.

Hapetteellisten värien käytön lopettaminen ja korvaaminen suoraväreillä tai luonnonmukaisilla väreillä, kuten hennalla.

CWC-pesu (Condition, Wash, Condition), eli paljon halpaa hoitista tai öljyä ennen sampoopesua kuiviin hiuksiin ja varsinkin latvoihin, niin latvat eivät kuivu, eivätkä takkuunnu sampoopesun aikana.

Luonnonöljyt ja -voit hoitissekoituksissa sekä jätettävinä. Öljyä voi lurauttaa hoitikseen sekaan joka pesukerralla ja sitä voi myös käyttää jätettävänä. Itse pidän luumunsiemenöljystä sen huumaavan tuoksun ja ohuen koostumuksensa takia, mutta monet muutkin öljyt ovat ohuita ja soveltuvat sekä hiusten- että ihonhoitoon.

Kosteuttavan glyseriinin lisääminen hoitiksiin. Se on halpaa ja tuoksutonta, eikä glyseriini lähmää niin helposti kuin öljyt.

Sulfaatiton sampoo, jolla pestään vain päänahka ja hiusten juuret, ei koko hiusten pituutta.

Kosteuttavien hoitiksien ja tehohoitoaineiden muhittaminen puolesta tunnista eteenpäin. Hoitis hiuksiin sampoopesun jälkeen, hiusten ja hoitiksen päälle muovikalvo (elmukelmu, suihkumyssy, hevipussi, yms.) ja sen päälle pipo tai pyyheturbaani pitämään lämpöä ja kosteutta yllä sekä estämään hoitiksen kuivuminen hiuksiin. Jos hiukset ovat todella huonokuntoiset ja kuivat, niin hoitiksen muhitus joka pesun yhteydessä elvyttää hiuksia nopeasti.

Keratiinipitoisten hoitisten muhittaminen vuorotellen kosteuttavien kanssa, sillä varsinkin kemiallisesti rääkätyt hiukset tarvitsevat keratiinia.

Tehokas jätettävä joka pesun jälkeen hiuksiin.

Yökampauksen käyttäminen nukkuessa: hiukset päälaelle ponnarille, letille tai nutturalle.

Suojaavien kampausten käyttö: hiukset nutturalle tai letille ja latvat piiloon. Tämä kikka saa lisää tehoa, kun laittaa latvoihin muutaman tipan öljyä.

Hiusystävällisten kiinnikkeiden käyttö: mm. nutturapuikot, nutturahaarukat, Flexi8:t.

Hiusten harjaaminen vain kuivana laadukkaalla hiusharjalla. Itse suosin puuharjaa, joka ei raasta hiuksia.

Tehokas selvitysharja, esim. Tangle Teazer, joka ei vaurioita hiuksia.

Hiusten suojaaminen kesällä auringolta luonnonöljyillä tai -voilla sekä erilaisilla päähineillä. Sama öljykikka pitää hiukset suojattuna myös veden kanssa läträtessä, eli uidessa klooratussa vedessä tai luonnonvesistöissä. Hiukset kannattaa suojata myös pakkasella, mutta talvisin hiusten suojaamiseen riittää pipo tai huppu.


Sulfaatittomia, hellävaraisia ja kosteuttavia sampoita
- Beauty Without Cruelty Moisture Plus Shampoo
- Alaffia Enriching Shampoo Shea & Virgin Coconut
- Nubian Heritage Body Wash Coconut & Papaya with Vanilla Bean Extract
- Nubian Heritage Body Wash Mango Butter with Shea Butter & Vitamin C
- Nubian Heritage Body Wash Olive & Green Tea
- Nubian Heritage Body Wash Peppermint & Aloe
- Nubian Heritage Body Wash Indian Hemp & Haitian Vetiver
- Rainbow Research Colloidal Oatmeal Bath & Body Wash Fragrance Free
- Everyday Shea Moisturizing Shampoo Vanilla & Mint
- Everyday Shea Moisturizing Body Wash Unscented
- MOP C-System Hydrating Shampoo
- Urtekram No Perfume Baby Shampoo

Kosteuttavia hoitiksia/tehiksiä
- Kevin.Murphy Born.Again
- Nature's Gate Henna Shine Enhancing Conditioner For Dull, Lifeless Hair
- Nature's Gate Aloe Vera Moisturizing Conditioner
- Alba Botanica Detangling Conditioner
- Earth Science Fragrance Free Conditioner
- Aubrey Organics Honeysuckle Rose Moisturizing Conditioner
- Aubrey Organics White Camellia Ultra-Smoothing Conditioner
- Giovanni 50:50 Balanced Hair Remoisturizer
- Giovanni Smooth as Silk Deep Moisture Conditioner
- Urtekram No Perfume Conditioner
- A'kin Ginkgo & Jojoba Intensive Moisture Vitamin Mask
- L'anza Daily Elements Moisture Treatment
- Nexxus Humectin
- MOP C-System Hydrating Conditioner
- Joico Intense Hydrator
- Crestol Color Gloss (väripigmenttiä sisältävä sävyttävä naamio)

Hyviä rakennepaikkaavia hoitiksia
- Mill Creek Keratin Conditioner Repair Formula
- L'anza Hair Repair Reconstructor
- Joico K-Pak Deep Penetrating Reconstructor

Hyviä jätettäviä
- Alba Botanica Leave-in Conditioner Fragrance Free
- Giovanni Direct Leave-In Weightless Moisture Conditioner
- Beauty Without Cruelty Leave-in Conditioner
- Tigi Love Peace & The Planet Let It Be Leave-In Conditioner
- A'kin Lavender & Anthyllis 24 hour Intensive Moisture Leave-In Conditioner
- Sebastian Potion 9
- Nexxus Luxxtress
- L'anza Hair Repair Leave-In Protector
- erilaiset luonnonöljyt ja -voit

maanantai 7. helmikuuta 2011

Käyttökokemuksiani nettikaupoista

Tässä joitain kauppoja, joista olen tilannut tuotteita.


Suomalaisia kauppoja:

http://www.tuoksukauppa.net
Olen tilannut useita kertoja onnistuneesti, upea paikka!

http://www.myomy.fi
Ystävällisen palvelun ansiosta sain tilattua Vivienne Westwoodin Melissalle suunnittelemat, iki-ihanat kengät. Todella hienoa palvelua, vaikka ei nettikauppa olekaan.

http://www.sitrionella.fi
Huomioiden, että tilaus tulee Suomesta, matka kesti aika kauan. Sampoopalat olivat vähän kalliimmat mitä maksavat esim. Ruohonjuuressa. Ei vakuuttanut.

http://www.stenders.fi
Tilauksella meni kauan tulla kotiin, melkein kaksi viikkoa. INCI-listoja ei ole näkyvillä, tuotteiden kanssa ei edes ollut listoja. Ei vakuuttanut.


Euroopan kauppoja:

http://www.bce-europe.com
Beauty Center Europessa on paljon luontaiskosmetiikkaa edullisesti. Postituskulut ovat melko kalliit, mutta edulliset tuotteet paikkaa hyvin tuota puutetta.

http://www.sunlabs-uk.com/index.php
Tilasin putelin itseruskettavaa, joka oli pakattu hyvin kuplamuoveihin ja paketti tuli melko nopeasti.

http://www.beautybay.com
Toimitus oli melko nopea.

http://www.haarshop.nl
Tilasin täältä Elumenia ihan ongelmitta. Tuotteet olivat pakattu hyvin ja toimitus oli melko nopeaa.

http://www.lookfantastic.com
Takuuvarma nettikauppa, toimitus on nopeaa ja tuotteet on pakattu huolellisesti. Hinnat ovat ainoa miinuspuoli, kun tahtovat olla melkoisen kovat. Täältä kannattaa aloittaa nettishoppailu.

http://www.asos.com
Mahtava valikoima todella trendikkäitä ja laadukkaitakin vaatteita ja kenkiä pilkkahintaan. Useita tilauksia tehty ja edelleen tykkään kovasti. Toimitus on melko nopeaa ja palautuskin onnistuu hyvin. Tykkään!

http://www.yoox.com
Tuotteiden toimitus on nopeaa, mutta palautusten kanssa on hidasta ja vaivalloista toimintaa. Hyvä valikoima merkkituotteita, ja alennusten aikaan voi tehdä mahtavia löytöjä.

http://www.lipsy.co.uk
Valikoimissa on persoonallisia ja muodikkaita mekkoja, toppeja jne. Kankaat ovat laadukkaita, silkkiä yms. ja vaatteet tuntuvat laadukkailta muutenkin. Toimitus kesti aika kauan, tilauksesta paketin tuloon 16 päivää.

http://www.supplementsplus.co.uk
Tilasin [A'kin]-hiustuotteita ja toimitus oli todella nopea. Tuotteet olivat pakattu hyvin ja toimituskulut olivat kohtuulliset.

http://www.curlharmony.co.uk
Tilasin täältä kotikutoisen tuntuisia laineikkaan hiuksen luomutuotteita. Toimitus oli ultranopeaa: tilaus lähti matkaan alle kahdessa tunnissa ja paketti oli kotona kolmessa päivässä.

http://www.bathandunwind.com
Täältä saa mm. litraisia Kevin.Murphyjä. Tuotteet olivat hyvin pakattuja keskellä isoja kuplamuoveja. Tilaus tuli viikossa perille.

http://www.serendipitydiamonds.co.uk
Teetätin täällä itselleni kihlasormuksen. Vain kahden kuvan ja perinpohjaisen selityksen jälkeen siellä tajuttiin heti mistä tykkään ja minkälaisen sormuksen haluan. Minulle tehtiin CAD-kuva, jonka pohjalta sormus tehtiin. Sormus lähetetään kirjattuna kirjeenä ja vakuutettuna tietysti. Voin suositella kyseistä paikkaa erittäin paljon, asiakaspalvelu on todella mukavaa ja nopeaa. Mahtava ostoskokemus!

http://www.fresholi.co.uk
Tilasin ison kasan luonnonöljyjä, -voita ja eteerisiä öljyjä. Postituskulut olivat todella kohtuulliset. Todella kivantuntuinen putiikki, tuotteet tulivat viikossa. Lasipullot oli pakattu hyvin kulpamuoviin, mutta muuten mitään muovisia öljypulloja ei oltu paketoitu ja koko tilaus tuli suuressa kuplakirjekuoressa. Kaikki olivat kyllä ehjiä, mutta vähän ihmettelen tuota pakkauksen vähyyttä. Yksi tuote puuttui tilauksesta ja kun olin yhteydessä putiikkiin, sieltä luvattiin lähettää puuttuva tuote pikimiten. Todella ystävällistä palvelua!

http://www.luisaviaroma.com
Täältä tulee mm. Eurooppaan tilaukset ilman postituskuluja, joten tilasin kahdet hauskat jellykengät kesäksi. Maksoin sujuvasti ja turvallisesti Paypalilla. Paketti tuli viikossa tilauksesta kauniisti pakattuna ja hyvin pehmustettuna. Palauttaessa asiakkaan täytyy itse maksaa lähetyskulut, ja paketin pitää olla Italiassa 10 päivän sisällä, kun olet laittanut mailitse tietoa palautuksesta.

http://www.boohoo.com
Halpaa trendimuotia. Tilaukset tulevat melko nopeasti, mutta palautusten käsittely vie aikaa ja palautusten kanssa saa olla todella tarkkana, että varmasti saa rahat takaisin. Laatu ei todellakaan päätä huimaa.

http://www.ecorium.co.uk
Runsaasti luomukosmetiikkajuttuja myyvä kauppa. Postituskulut ovat edulliset ja ne saa heti näkyville ostoskorissa. Tuotteet olivat pakattu hyvin, toimitus oli nopeaa ja sain testereitäkin.

http://www.bikini-brasil.co.uk
Tilasin yhdet bikinit. Postituskulut todella edulliset, vaihto-oikeus (asiakkaan täytyy maksaa palautus, mutta putiikki maksaa uuden tuotteen postitusmaksun) ja palautuskin onnistui oikein hyvin. Biksut tulivat kotiin kuplakuoressa 6 päivässä tilauksesta. PayPal-maksumahdollisuus.

http://www.feelunique.com
Tuotteet tulevat Jerseyn alueelta, joten tulliraja kannattaa pitää mielessä tilausta tehdessä. Toimitus on nopea ja tuotteet ovat pakattu hyvin.

http://www.biocosboutique.fr
Tilasin luonnonmukaista Lovea Bio -aurinkosuojavoidetta. Nettikauppa on ranskankielinen, mutta kokenut nettiostaja osaa tehdä ostotapahtuman näinkin. Maksu Paypalilla.

http://www.tobiasmayer.com
Erilaisia kenkiä monet merkit, mm. El Naturalista ja Clarks. Yli 90 €:n tilaukset Suomeen tulevat ilman postituskuluja. Asiakaspalvelu todella huonoa, ala-arvoista ja töykeää, en todellakaan suosittele tilauksen tekemistä. Tilaus lähetettiin vasta usean hoputusmailin jälkeen ja melkein kuukausi tilauksen sekä maksun jälkeen.

http://www.planetperfume.co.uk
Tilasin pullon hajuvettä, jota en löytänyt mistään muualta. Paketti tuli kirjattuna nopeasti neljässä päivässä tilauksesta.

http://www.friseurbedarf24.de
Tilasin ison kasan Elumen-värejä. Tilaus tuli alle kahdessa viikossa hyvin pakattuna.

http://www.topshop.com
Halpaa trendimuotia. Kivan edulliset postituskulut, melko nopea toimitus.

http://www.boden.co.uk
Hyvälaatuisia perusvaatteita. Paketti tuli kotiin seitsemässä päivässä tilauksesta. Vaatteiden mitoitus on ehkä hieman löysä.

http://www.fragrancedirect.co.uk
Hyvin pakattu tuoksu tuli nopeasti perille. 

http://www.ishtarskinlights.com
Tilasin täältä kuorivan manteliseerumin rasvaiselle iholle. Toimitus oli nopea ja tuote oli pakattu hyvin.

http://www.schuh.co.uk
Tilasin parit kengät ja ne tulivatkin nopeasti kuriiripostilla. Toiset menivät palautukseen ja nyt jännään miten kaupan palautuspolitiikka sujuu.

http://www.javari.co.uk
Tilasin yhdet kengät, jotka tulivatkin todella nopeasti viidessä päivässä tilauksesta. Kaupassa ei ole postituskuluja ja hinnat ovat muutenkin ihan edulliset.


Euroopan ulkopuolelta:

http://www.healthpost.co.nz
Uudessa-Seelannissa sijaitseva nettikauppa, josta löytyy vähän tuntemattomimpia tuotemerkkejä. Toimitus oli nopea ja tuote pakattu hyvin.

http://www.metrobeauty.com
Toimi ensimmäisessä tilauksessa oikein hyvin, sen jälkeen tilaus ei ole onnistunut ollenkaan.

http://8ty8beauty.com
Tilasin kynsilakkoja, joiden toimitus ei ollut mitään maailman nopeinta, mutta koska oli edullinen kauppa, odotus ei haitannut.

http://www.head2toebeauty.com
Täältäkin tilasin kynsilakkoja ja toimitus oli todella nopeaa sekä tuotteet oli pakattu hyvin. Usean tilauksen jälkeen edelleen positiivisia ostoskokemuksia.

http://www.beautyencounter.com
Toimitus oli todella nopeaa ja tuote oli pakattu hyvin.


http://www.medshopexpress.com
Tilasin Mitchum-stickdeodorantteja. Vaikka toimitusaika oli todella pitkä, reilu 6 viikkoa, niin postituskulut olivat melko alhaiset ja paketti tuli ihan ehjänä perille.

http://www.mountainroseherbs.com
Kaikenlaista kotikosmetiikan tekoon, valikoima on suuri ja edullinen. Toimituksessa meni noin pari viikkoa.

http://www.naturaljapanesebeauty.com
Luonnollista japanilaista kauneudenhoitoa. Toimitus oli nopea ja olen todella tyytyväinen heidän asiakaspalveluunsa.

http://www.flexi8.com
Toimitus on todella nopea ja Flexit ovat pakattu hyvin.

http://www.sasa.com
Toimitus oli nopea ja tuotteet oli pakattu todella hyvin.

http://www.nonpareilboutique.com
Tilasin NYX-meikkejä ison läjän. Postituskulut ovat keskinkertaisen korkeat, mutta koska tuotteet olivat halpoja, tilaus kannatti tehdä. Todella nopea toimitus.

http://www.makeupartistschoice.com
Täältä voi tilata erilaisia kemiallisia kuorintoja. Toimitus on nopea, mutta kauppa nosti postituskulut todella korkeiksi.

http://www.fragrancenet.com
Hajuvesipaketti saapui nopeasti ja hyvin pakattuna.

http://www.silknaturals.com
Tilasin mm. mineraalimeikkiposkipunia ja huulipunia, mutta en koskaan saanut pakettiani. Useista yhteydenottoyrityksistäni huolimatta en koskaan saanut yhteyttä puljun pitäjään ja siksi pyysinkin Paypalilta hyvitystä. Paypal palautti rahat minulle takaisin, enkä edelleenkään kuullut myyjästä yhtään mitään. En tosiaankaan suosittele!

http://www.coastalscents.com
Nopea toimitus ja tuotteet olivat ihan hyvin pakattuja. Täältä saa mm. todella edullisia ja laadukkaita meikkisiveltimiä.

http://www.cosplayanimewigs.com
Tilasin sinisen, kiharaisen peruukin, jonka hiukset ovat hyvälaatuista, synteettistä hiusta. Peruukin hiusten taso yllätti positiivisesti: peruukki ei ole todella muovisen tai surkean näköinen, vaan aika oikean oloinen. Ilmainen tavallinen postitus, jossa saattaa mennä 2-4 vkoa. Pakettini tuli kuitenkin todella nopeasti kirjattuna lähetyksenä.

http://www.purelycosmetics.com
Tilasin mineraalimeikkinäytteitä. Paketti tuli todella nopeasti ja näytteet ovat isoja, mutta ovathan ne kalliitakin.

http://www.chagrinvalleysoapandcraft.com
Itsetehtyjä saippuoita ja palasampoita. Paketti tuli nopeasti.

http://www.skinobession.com
Tilasin TCA-kuorinnan ja puteli tuli hyvin pakattuna ja kahden ilmaisen näytteen kanssa kotiin nopsaan, 10 päivässä tilauksesta.

http://www.larachem.com
Tilasin salisyylihappokuorinnan ja huolellisesta pakkaamisesta huolimatta ensimmäinen pullo oli avautunut matkalla ja mennyt ihan käyttökelvottomaksi. Yhden sähköpostin jälkeen minulle jo lähetettiin uusi pullo erilaisella korkilla, ja pullo saapuikin ehjänä perille styroksipalasten keskellä pahvilaatikkoon pakattuna.

http://www.newoutlet.com
Edullisia ja näyttäviä koruja niin arki- kuin juhlakäyttöönkin. Olen tilannut muutamat korvikset sekä yhden kaulakorun ja olen ollut aina tyytyväinen toimituksen nopeuteen sekä tuotteiden laatuun.

iHerbin syötäviä

Monipuolisesta iHerbistä löytyy myös syötävää, herkkuja, erilaisia teelaatuja ja superfoodeja. Tällaisia olen itse tilannut ja kokeillut vaihtelevalla menestyksellä.

Eden Foods Selected Dried Cherries Montmorency Tart
- todella hyviä kuivattuja kirsikoita, jotka eivät ole ollenkaan kuivia
- mukavan kirpeitä ja makeita

Navitas Naturals Cacao Power Sweet Raw Chocolate Nibs
- sopivan makeita ja rapeita kaakaonibsejä
- sopivat erinomaisesti myslin sekaan

Tubi's Organic Organic Soft Licorice
- luomulakritsia suomalaiselta valmistajalta
- hiukan suolainen lakritsan maku

Tubi's Organic Tire Tread Red Licorice
- punaista lakua suomalaiselta valmistajalta
- todella hyvää
- tällaista ei saa Suomesta tai mie en ainakaan ole törmännyt

Yummy Earth Organic Lollipops 50 tikkaria
- todella herkullisia tikkareita aikuiseenkin makuun
- hyviä tyydyttämään makeannälkää kevyesti

Now Foods Crunchy Clusters Nut & Berry Crunch
- erilaisia pähkinöitä ja kuivattuja marjoja sisältävä makea sekoitus
- pienet namipalaset sopivat makeanhimon tyydyttämiseen terveellisesti

Atkins Endulge Caramel Nut Chew
- maistuvia karkkipatukoita, joiden ravintoarvot vastaavat tavallisten suklaapatukoiden ravintoarvoja

Humm Foods Larabar Cherry Pie 16 patukkaa
- kirsikkaisen kirpeitä myslityyppisiä patukoita
- patukat koostuvat pähkinöistä, kaakaosta, kirsikoista ja makeuttamattomasta suklaasta

Macrolife Naturals Miracle Reds Antioxidant Superfood Supplement
- punaisia marjoja sisältävä marjasuperfood
- maistuu todella hyvältä ja menee alas sellaisenaankin pelkän veden kanssa
- kuidut tekevät hyvä vatsalle

Garden of Life Perfect Food Super Green Formula
- pitää yllä hyvää vatsan toimintaa
- voimakkaan ja erikoisen maun takia jäi minulta syömättä, mutta mies kulutti pussin loppuun, eikä huomannut mitään erityisiä vaikutuksia

Navitas Naturals Maca Powder Raw Maca Powder
- voimakkaan ja erikoisen maun takia jäi minulta syömättä, mutta mies kulutti pussin loppuun, eikä huomannut mitään vaikutuksia
- laittaa vatsan sekaisin ja aiheuttaa vatsakipuja, jos aloittaa liian isolla annostuksella

Celestial Seasonings Wild Berry Zinger Caffeine Free Herbal Tea, 20 teepussia
- todella marjaisan raikas kofeiiniton tee

Yogi Tea Bedtime Tea Caffeine Free, 16 yksittäispakattua teepussia
- iltateetä unen saamiseksi
- maku on voimakkaan spearminttuinen
- auttaa unen saamisessa ja uni tuntui tavallista syvemmältä tämän teen jälkeen
- sisältää valeriaanaa, joka on mainittu lääkeluettelossa, ja jonka takia ei saisi tuoda maahan, eli tulli saattaa napata tämän tuotteen pois

Traditional Medicinals Organic Nighty Night, 16 yksittäispakattua teepussia
- teetä rentoutumisen edesauttamiseksi
- maku on voimakkaan spearminttuinen

NuNaturals NuStevia NoCarbs Blend
- luonnollista ja kaloritonta makeutusta
- ei ole kitkerää
- todella pieni määrä makeuttaa teekupinkin

Now Foods Agave Nectar Amber
- agavenektaria makeutukseen
- saisi olla makeampaakin, koska jouduin laittamaan tätä reilusti teehen, että sain sen sopivan makeaksi
- mieto toffeinen tai siirappinen maku

Dynamic Health Black Cherry Juice Concentrate 100% Pure
- sokeroimatonta kirsikkamehutiivistettä
- tästä voi tehdä mehua tai vaikka lisätä maustamattoman jugurtin sekaan antamaan makua
- ei ole hirvittävän voimakkaan makuista, saisi olla vieläkin kirsikkaisempaa