torstai 31. toukokuuta 2012

Auringosta suojaa rasvaiselle iholle

Sopivan aurinkosuojakertoimellisen päivävoiteen ja aurinkosuojavoiteen löytäminen rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle on melkoista puuhaa, sillä niin monet voiteet sisältävät ihoa tukkivia raaka-aineita, ettei niitä uskalla iholleen levittää epäpuhtauksien pelossa. Onneksi uskalsin kokeilla DeVita Solar Protective Moisturizer SPF 30+ -voidetta. Se on aurinkosuojan sisältävä päivävoide ja aurinkosuojavoide, eli voide sopii meikin alla tai käytettäväksi ihan sellaisenaan.


Kuva iHerbistä.


Voide on ihanan täyteläistä, siihen ei ole lisätty tuoksua, eikä siinä ole voimakasta hajua muutenkaan. Vaikka voide onkin täyteläisen tuntuista, se imeytyy ihoon todella hyvin, kunhan voidetta jaksaa varovasti ja kärsivällisesti hieroa ihoon. Voide tekee ihosta niin mahtavan pehmeän, mutta myös satiinisen mattaisen. Jopa minun rasvainen nassuni pysyy mattapintaisempana kuin se tavallisesti pysyisi ja mineraalimeikki kiinnittyy voiteen päälle erinomaisesti.

Fysikaalinen suoja on saatu aikaan sinkkioksidilla, joka yleensä jättää ihon valkoiseksi, mutta onneksi tässä voiteessa ei ole sitä ongelmaa. Iho ei ole voiteen levityksen jälkeen ollenkaan valkoinen.

Voiteesta ei ole tullut epäpuhtauksia, joten tätä voidetta voi todellakin suositella epäpuhtauksista kärsiville sekä rasvaisen ihon omaaville. DeVitan voide sopii varmasti hyvin myös kuiva- ja normaali-ihoisille.

75 ml:n puteli ei ole älyttömän halpa verrattaessa iHerbin tavalliseen hintatasoon, mutta on mielestäni rahansa arvoinen tuote, joka oikeasti toimii, eikä aiheuta lisää ikävyyksiä iholle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti