torstai 31. toukokuuta 2012

Hassu keino ryppyjen taltuttamiseen

Pitihän sitä tietenkin tilata ja kokeilla, kun bongasin vekkulin uutuustuotteen iHerbistä, eli Frownies Facial Patches For Foreheads & Between Eyes -kasvolaastareita. Pakkaus sisältää 144 "laastaria", jotka laitetaan iholle yöksi mekaanisesti "nostamaan" ryppyjä iholta pois.

Kuva iHerbistä.

Laastari on paperia, jonka toisen puolen voi kosteuttaa ihan tavallisella vedellä, kasvovedellä tai vaikka kiinteyttävällä seerumilla, jonka jälkeen laastari asetetaan haluttuun kohtaan ja annetaan olla paikallaan yön ajan. Aamulla laastari kannattaa kastella ihan läpimäräksi vedellä, jolloin laastarin poisto on helpompaa kuin jos laastarin poistaisi kuivana.

Olo on vähän samanlainen kuin laittaisi sellaisen vanhanaikaisen itsekostutettavan postimerkin otsaan :D . Laastari tuntuu otsassa koko yön ajan ja se jää ihoon kiinni yllättävänkin voimakkaasti, joten laastarin poisto saattaa olla vähän kivuliastakin, jos laastaria ei saa kasteltua kunnolla.

Nämä kyseiset laastarit ovat pienen kolmion muotoisia ja niitä voi asetella kasvoihin useammankin kerralla, jos on tarvetta.

En ole käyttänyt laastareita pitkään tai edes säännöllisesti, jotta voisin sanoa onko niistä pitkäaikaista hyötyä tai iloa, mutta jokaisen käyttökerran jälkeen syvin ostaryppyni on kyllä selvästi ollut kohollaan, eikä niin selvästi näkyvä. Hyöty olisi varmasti suurempi pystyessäni käyttämään laastaria joka yö, mutta haluan kuitenkin käyttää glykolihappovoidetta öisin, joten en voi laittaa laastaria samaan aikaan iholle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti