perjantai 29. kesäkuuta 2012

Kuin vitamiinipilleri iholle

Ihon vitamiinipilleriksi itsensä julistava Deep Steep Tangerine-Melon Organic Body Lotion -voide ei kyllä juhli mitenkään erityisen suurilla vitamiini- ja antioksidanttimäärillä, mutta ei se haittaa, sillä voide on silti erittäin käyttökelpoinen =) .

Se on kermaisen pehmeää ja paksua, mutta imeytyy silti ihoon nopeasti. Voide ei jätä ihoa rasvaisen tai öljyisen tuntuiseksi, mutta se kosteuttaa silti hyvin. Noin 180 ml:n tuubia on kätevä käyttää, mutta pienen pakkauskokonsa ja vähän kalliihkon hintansa se ei valitettavasti ole mitenkään edullinen ostos. Kuitenkin voide on kiva pieni lisä niihin päiviin, jolloin haluaa heti aamusta hellitellä itseään ihanalla voiteella, jonka karkkimaisen sitrusmainen tuoksu on sopivan vieno.Kuva iHerbistä.

4 kommenttia:

 1. Hei osaisitko suositella jotakin luonnonkosmetiikkakäsisaippuaa, joka siis olisi nestemäistä? Iherbistä kyllä löytyy vaikka mitä, mutta olisi kiva kuulla, millaisia kokemuksia sinulla on.

  Ilina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on iso ja edullinen pullo, joka käy hiusten- ja vartalonpesuunkin, on kosteuttavaa ja hyväntuoksuista: http://www.iherb.com/Everyday-Shea-Moisturizing-Body-Wash-Vanilla-Mint-32-fl-oz-950-ml/22877

   Dr. Bronnerin nestesaippuat ovat myös hyviä käsienpesusaippuoita, koska niitä voi lantrata runsaasti ja niihin voi lisätä halpisöljyä, jos kädet ovat erityisen kuivat ja tuoksuja on paljon erilaisia: http://www.iherb.com/Dr-Bronner-s-Magic-Soaps

   Dr. Woodsin nestesaippuoihin pätee samat asiat kuin Dr. Bronnerin saippuoihin: http://www.iherb.com/Dr-Woods

   Poista
 2. Heippa! En löytänyt erillistä palauteboxia, niin laitan ylistykset tätä kautta. Kiitos hyvästä blogista täältä löytyy varmasti vastaus moneen ongelmaan. :) Bongasin blogisi karkkipäivän kautta, siellä oli tuotesuosituksia rasvaiselle iholle -> nyt on ensimmäinen tilaus laitettu iHerbille. Selailin pikaisesti blogiasi ja huomasin että kärsit myös luonnonkiharasta/karheasta hiustyypistä. Seuraavaksi tilaan varmaankin testaamiasi/hyväksi havaittuja hiustuotteita. Kampaamon monet suoristavat ja silottavat tuotteet testattu, huonoin tuloksin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että blogistani on sinulle iloa ja hyötyä =)

   Voisin sanoa, että kärsin liian suorista hiuksista, jotka eivät kiharru tarpeeksi tai sitten liian kiharista hiuksista, jotka eivät suoristu tarpeeksi. Hiukseni ovat luonnonlaineikkaat ja mieluummin haluaisin niiden olevan kiharemmat.

   Jos etsit erityisen suoristavia ja lätistäviä tuotteita, niin seuraavat tuotteet ovat mielestäni tujua tavaraa, joita voisit kokeilla jos tosiaan haluat saada itsepäisiä kutreja kuriin:

   MOP C-System Hydrating Shampoo

   Kevin.Murphy Born.Again

   http://www.iherb.com/Beauty-Without-Cruelty-Moisture-Plus-Shampoo-16-fl-oz-450-ml/11558?rcode=VEL476

   http://www.iherb.com/Desert-Essence-Organics-Hair-Care-Coconut-Conditioner-8-fl-oz-236-ml/22922?rcode=VEL476

   http://www.iherb.com/Alba-Botanica-Detangling-Conditioner-8-5-oz-240-g/15805?rcode=VEL476

   http://www.iherb.com/Aubrey-Organics-Honeysuckle-Rose-Moisturizing-Conditioner-Dry-Brittle-11-fl-oz-325-ml/7539?rcode=VEL476

   http://www.iherb.com/Aubrey-Organics-GPB-Glycogen-Protein-Balancing-Conditioner-11-fl-oz-325-ml/7549?rcode=VEL476

   http://www.iherb.com/Giovanni-Smooth-as-Silk-Deep-Moisture-Conditioner-8-5-fl-oz-250-ml/6403?rcode=VEL476

   Poista