maanantai 21. maaliskuuta 2011

Halkeilevien kantapäiden pelastaja!

Yritän hoitaa jalkojani parhaani mukaan, mutta välillä jalkojen rasvaus unohtuu tyystin ja kantapäät pääsevät halkeilemaan todella pahasti. Olen kokeillut kaikenlaisia jalkavoiteita, joiden pitäisi auttaa kuivuneen ihon halkeiluun, mutta en ole ollut ikinä täysin tyytyväinen mihinkään voiteeseen kuin vasta nyt.


Himalaya USA Organique Soliga Forest Honey Intensive Moisturizing FootCare Cream on halkeilevien kantapäiden pelastaja. Voidetta ei ole turhaan kehuttu iHerbin arvosteluissa, sillä jo ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien kantapääni olivat jo hiukan paremmassa kunnossa. Jatkuvassa käytössä kantapäiden iho kuntoutuu selvästi ja nopeasti.

Voide on paksua, mutta tuntuu aluksi melko kevyeltä. Kevyt ja kosteusvoidemainen koostumus imeytyy nopeasti ja voide muuttuu selvästi vahamaiseksi kevyemmän koostumuksen imeytyessä. Voidetta täytyy hieroa jalkoihin kunnolla, että vahamainen osuus voiteesta levittyy tarpeeksi.

Voiteen tuoksu on aika mieto, selvästi yrttinen ja "maantuoksuinen", eikä se jää leijailemaan tai tuoksumaan liikaa.

Voide kyllä yllätti minut täysin, sillä hyvistä arvosteluista huolimatta en uskonut tästäkään voiteesta olevan tarpeeksi apua kuiville kantapäilleni. Onneksi kokeilin, sillä voide on aivan uskomatonta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti