keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Hajusteeton vartalovoide

Käytettyäni pari pulloa BWC:n hajusteetonta vartalovoidetta en ole osannut enää palata takaisin hajustettuihin voiteisiin. Senpä takia ostinkin kokeiluun uuden hajusteettoman vartalovoiteen.


Kuva iHerbistä.


Rainbow Research Baby Oh Baby Unscented Body Lotion on tarkoitettu ainakin nimestä päätellen vauvoille, mutta vartalovoide käy kyllä mainiosti myös aikuisenkin iholle. Voidetta ei ole hajustettu, eikä siinä ole mikään voimakas raaka-aineidenkaan tuoksu, vain sellainen perusvoidemainen tuoksu voiteessa on. INCI on erittäin yksinkertainen, mutta silti voide toimii mainiosti.

Voide on juuri sopivan paksua: se ei ole käsien välistä valuvaa lirua voidetta tai älyttömän paksua ja hankalasti levittyvää jänkkiä, vaan se levittyy iholle helposti. Se myös imeytyy melko nopeasti, mielestäni nopeammin kuin BWC:n voide. Voidetta täytyy kyllä hieman hieroa ihoon imeytymisen takaamiseksi, mutta ei taaskaan niin kauaa kuin BWC:n voidetta. Iho jää todella pehmeäksi ja sileäksi, mutta ei ole kuitenkaan rasvaisen tai öljyisen tuntuinen.

Voide tuntuu myös imeytyvän ihoon erittäin hyvin, sillä suihkussa ei tule sellaista öljyisen niljakasta tuntua ihoon niin kuin jostain voiteista saattaa tulla, koska ne eivät imeydy kunnolla, vaan jäävät vain lillumaan ihon pinnalle.

Kätevän pumpun ansiosta kermaisen paksua voidetta saa pullosta helposti ja jäljelle olevan voiteen määrää on helppo seurata läpinäkyvän pullon takia. Lisäksi voide valuu kauniisti pullon pohjalle niin, että aivan vihoviimeisenkin voidepisaran käyttäminen on helppoa.

Tästä tuli kyllä suosikkini ihan kertaheitolla. Hinta-laatusuhde on erinomainen, sillä isoa, noin 470 ml:n pulloa ei ole todellakaan hinnalla pilattu =) !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti