keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Kirsikan/mantelin tuoksuinen sampoo + hoitis

Rakastan kirsikan tuoksua ja makua ja jos jokin tuote tuoksuu vähänkin kirsikkaiselta tai mantelimaiselta, niin minun on yleensä pakko kokeilla sitä =) . Senpä takia kokeiluun päätyivät Acure Organicsin sampoo ja hoitis.
Acure Organics Moroccan Argan Oil + Argan Stem Cell Shampoo tuoksuu aivan järjettömän ihanasti manteleilta. Sampoo tuoksuu todella paljon pesuvaiheessa, mutta valitettavasti tuoksu ei ole enää niin voimakas hiusten kuivuttua. Öljyisen koostumuksensa takia sampoo sopii todella hyvin erittäin kuiville hiuksille ja kuivalle päänahalle. Vaikka sampoo on öljyistä, niin silti se vaahtoaa todella helposti ja sampoota on helppo levittää päänahkaan. Se myös huuhtoutuu pois helposti. Sampoo pesee hellävaraisesti ja jättää hiukset todella kosteutetun tuntuisiksi, mutta ei kuitenkaan rasvaisiksi. Sampoon mahtavan koostumuksen takia olen käyttänyt sampoota myös koko kehon pesemiseen ja jopa intiimihygieniaan, sillä sampoo jättää myös ihon todella pehmeäksi, sileäksi ja kosteutetuksi. Ihollakaan sampoon tuoksu ei ole voimakas, vaan iho tuoksuu aika vähän manteleilta sampoon jäljiltä.


Kuvat iHerbistä.


Acure Organics Moroccan Argan Oil + Argan Stem Cell Conditioner tuoksuu sekin manteleilta ja sampoon tavoin tuoksu on voimakkaampi pesuvaiheessa kuin hiusten kuivuttua. Hoitis on sampoon tavoin todella öljymäinen, mutta se ei kuitenkaan jätä hiuksia rasvaisiksi, vaan imeytyy hiuksiin todella hyvin, kunhan annostus ei ole litratyylistä. Pieni määrä riittää pitkälle ja hoitis selvittää hiukset lyhyenkin suihkun aikana hyvin. Koska hoitis sisältää paljon erilaisia öljyjä, niin se saattaa latistaa hentoja hiuksia, mutta kuiville hiuksille hoitis on varmasti todella hyvä tehokosteuttaja, joka sopii sekä pikahoitikseksi että tehohoitikseksi muhituksiin.

Valitettavasti nyt tulee se mutta: jos sampoota ja hoitista käyttää useita pesukertoja peräkkäin, ne tekevät hiuksista kummallisen mattaisen näköiset. Huomasin selvän eron muihin tuotteisiin, sillä hiukseni eivät enää kiiltäneet yhtä paljon kuin ennen useamman pesukerran jälkeen. Ehkäpä tuotteiden sisältämät öljyt kasautuvat hiuksiin, sillä muiden tuotteiden kanssa vuorotellessa sampoo ja hoitis toimivat mainiosti, eikä moista himmeää mattahiusvaikutusta tule. Senpä takia suosittelenkin tuotteita vain kuivapehkoisille hiushörhöille, joilla on muitakin tuotteita, joiden kanssa voi vuorotella näitä Acuren tuotteita himmeiden hiusten välttämiseksi. Jos käyttää vain yhtä sampoota ja hoitista kerrallaan, niin sitten kannattaa valita jatkuvaan käyttöön joko sampoo tai hoitis, mutta ei molempia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti