keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Hajusteettomia vaahtohetkiä koko perheelle

Desert Essence Organics Baby 2 in 1 Gentle Foaming Hair & Body Cleanser sopii niin vauvalle kuin vanhemmillekin. Hajustamaton pesuneste tulee purkista pehmeänä ja kermaisena vaahtona, joten sitä on helppo käyttää niin vauvan kuin aikuisenkin iholle. Pesuneste ei kuivata ihoa, vaikka ei ole olekaan järjettömän kosteuttavaa, mutta vaahto jättää ihon silti pehmeäksi ja kosteutetun tuntuiseksi. Myös meikit lähtevät vaahdolla pestessä hyvin.

Pesunesteellä voi pestä helposti lyhyet hiukset, mutta pitkien hiusten pesuun vaahto ei oikein sovellu, sillä vaahto ei levity tarpeeksi tasaisesti päänahkaan suuremman hiusmassan alla.

Pesuneste on hajustamaton, mutta siinä on kyllä mielestäni pähkinämäinen tuoksu, vaikka ei mitään pähkinään viittaavaakaan sisällä. Tuoksu on mielestäni aika neutraali, eikä se ole minusta huono tai hyvä, kunhan vain vähän tuoksuu.Kun tämän pesunesteen sisällön saa käytettyä, niin pullo kannattaa laittaa uudestaan käyttöön uudella sisällöllä, sillä pullo tekee mistä tahansa pesunesteestä ihanan vaahtoavan pesuelämyksen. Omaa suosikkipesunestettä vain pulloon loraus, päälle kunnolla vettä, korkki kiinni, kunnon ravistus ja sitten on suosikkipesunestettä vaahtomaisessa muodossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti