keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Luomuripsiväri

Olen kokeillut muutamia luonnonmukaisia ripsivärejä iHerbistä, eikä mikään niistä ole ollut verrattavissa tavallisesti käyttämiini, marketista saataviin ripsiväreihin. Suosikkejani ovat Max Factor False Lash Effect - ja Rimmel Extra Wow -ripsivärit, jotka antavat tuuheutta sekä myös vähän pituutta, mutta eivät tee ripsistä klimppisiä hämähäkin jalkoja. Noilla ripsiväreillä saa myös kauniisti kerrostettua kunnon räpsyttimet bilekäyttöä varten.

Minua on kuitenkin harmittanut, että vaikka muuten olen tarkka siitä mitä pistän iholleni ja hiuksilleni, teen ison myönnytyksen ripsivärin ja sen sisältämien ainesosien suhteen. Senpä takia kokeilin taas onneani yhden iHerbistä saatavan luonnonmukaisen ripsivärin kanssa, eivätkä odotukseni olleet korkealla muiden ripsivärien käyttökokemusten jälkeen. Onneksi Physician's Formula Inc. Organic Wear Mascara Black Organics -ripsiväri enemmänkin kuin täytti odotukseni.


Kuva iHerbistä.


Ripsväri pidentää ripsiä sopivasti, eikä jätä jälkeensä inhottavia ja yleensä juuri väärään suuntaan törröttäviä kuituja. Se ei suorista taivutuksia, eivätkä ripset suoristu päivänkään aikana. Ripsiväri ei myöskään klimpitä ripsiä yhteen niin kuin jotkut tuuhentavat ripsivärit tekevät, vaan se erottelee ripset todella hyvin. Ennen kaikkea tämä ihanuus myös tuuheuttaa. Lopputulosta voi helposti säädellä luonnollisen tuuheasta lopputuloksesta ihan kunnollisiin räpsyttimiin.

Mustan ripsivärin massa on oikeasti mustaa. Jotkut ripsivärit tuppaavat olemaan liian vetisiä tai jo ostovaiheessa liian kuivia, mutta tämän ripsarin massa on sopivan jänkkiä, että sitä saa kerrostettua ripsiin helposti.

Pidän myös ripsarin harjaosasta, joka on kuminen. Harja on mielestäni juuri sopivan kokoinen ja sivuihin kapeneva harja on myös kätevän muotoinen. Kumisen harjan takia ripsaria on helppo kerrostaa tarvittava määrä.

Minun käytössäni ripsiväri ei varissut ja muutenkin se pysyy paikoillaan hyvin koko päivän ajan. Päivän päätteeksi se on helppo pestä pois, eikä poispeseytyvä ripsiväri jämähdä silmänalusten ihoon, vaan oikeasti peseytyy pois.

Ainoa huono puoli ripsarissa on juuri tuo edellä mainittu vesiliukoisuus, eli kostea sää, vesi- tai lumisade saattavat liuottaa ripsaria sen verran, että ripsari tahraa silmänympäryksiä. Kunhan tämänkin ottaa huomioon, niin ripsaria voi hyvin käyttää joka säässä ja tilanteessa.

Tämä ripsiväri ei ole turhaan saanut monia, hyviä arvosteluja iHerbissä. Se on oikeasti todella hyvä luonnonmukainen ripsiväri!

1 kommentti:

  1. Jos löydät hyvän vedenkestävän ripsarin iHerbistä, joka ei suorista taivutuksia, niin vinkkaa mulle! Mulla on käytössä Lumenen Blueberry Curl ja parempaa en ole toistaiseksi löytänyt..

    VastaaPoista