perjantai 22. helmikuuta 2013

Sulfaatittomia sampoitaNature's Gate Henna Shine Enhancing Shampoo
Hennaa sisältävä sampoo, joka on kosteuttava ja hellävarainen pesutehoiltaan, mutta antaa silti hiuksiin jämäkkyyttä ja rakennetta. Samanlainen jännä tuote kuin hennahoitis, eli samalla kosteuttaa sekä antaa kiiltoa ja tietynlaista rakennetta hiuksiin. Vaikka sampoo onkin kosteuttava, niin se ei ole kuitenkaan niin öljyinen, että seuraavana päivänä olisi lähmähiusjuuret, vaan sampoo pesee juuri sopivissa määrin. Sampoossa on vieno kirsikantuoksu, ja sen koostumus on paksun geelimäistä ja melko pieni määrä vaahtoaa runsaasti. Todella ihana sampoo, tämän hetkinen suosikkini!


Kuva iHerbistä.


Shikai Natural Moisturizing Shampoo
Kosteuttava sampoo, joka erityisesti kuiville, rääkätyille hiuksille sekä kuivalle päänahalle. Sampoossa on melko juokseva koostumus ja todella pieni määrä vaahtoaa runsaasti. Omalle rasvoittuvalle päänahalleni tämä sampoo on jo vähän liian öljyisen kosteuttava jokapäiväiseen käyttöön, sillä pesun jälkeisenä päivänä varsinkin hiusjuuret ovat likaisen näköiset. Todella yksinkertainen INCI. Sampoossa on aika mieto tuoksu, joka on mielestäni sellainen perussaippuamainen, mutta raikas.
Kuva iHerbistä.

Alba Botanica Gentle Shampoo Advanced Botanical Color Protection
Erittäin kosteuttava sampoo kuiville hiuksille ja kuivalle päänahalle. Koostumus on todella kermaisen paksua, mutta sampoon vaahdottaminen on hankalaa. Senpä takia kannattaakin tehdä kaksoispesu, eli levittää ensin pienen määrän sampoota päänahkaan, huuhtelee vähän huolimattomasti ja ottaa uudelleen pienen määrän sampoota, jonka pitäisi tällä toisella kerralla vaahdota jo paremmin. On todella öljyisen tuntuinen sampoo, joka näkyy rasvoittuvassa päänahassani kyllä seuraavana päivänä, eli hiukset näyttävät nopeasti likaisilta. Miellyttävä, raikas ja melko mieto tuoksu. Öljyisyytensä ja kosteuttavuutensa takia sopii varmasti todella hyvin niille, joilla on kuiva päänahka ja todella kuivat hiukset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti