keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Tummat silmänaluset piiloon

 
Kuva iHerbistä.


MyChelle Dermaceuticals Concealer Creme
Puikkomainen peiteaine tummien silmänalusten ja epäpuhtauksien peittämiseen. Peiteainetta on helppo annostella suoraan puikosta silmänalusille ja ainetta voi tasoittaa siveltimellä. Väri on kellertävän vaaleanbeige.

Peiteaine tuoksuu ihanasti passionhedelmälle tuotteen sisältämän passionhedelmäuutteen ansiosta, eikä keinotekoisten tuoksujen takia.

Vaikka peiteaine sisältää erilaisia öljyjä, tuntuu se silti jotenkin kuivalta, joten alle kannattaa ehdottomasti laittaa silmänalusvoidetta tai -geeliä, ettei peiteaine korosta mahdollisia silmänalusjuonteita.Couleur Caramel Correcteur Anticerne 11 Beige Diaphane
Voidemainen peiteaine eritiyisesti tummien silmänalusten peittämiseen. Peiteainetta pitää annostella joko puhtaalla siveltimellä tai spatulalla peiteainepurkin hygieenisyyden takaamiseksi.

Siveltimellä peiteaineen levitys on todella helppoa ja aineen määrää on vaivatonta säädellä peiteaineen voidemaisuuden ansiosta. Voidemaisuutensa ansiosta tuote sopii myös kuivalle iholle.

Valitettavasti peiteaine sisältää hajusteita, mutta onneksi tuoksu ei ole iholla voimakas, vaan ihan miellyttävä.

Peiteaineen sävy on vaaleankeltainen beige, todella paljon vaaleampi kuin tuo em. MyChellen peiteaineen väri. Couleur Caramelin peiteaine on sen verran vaaleankeltaista, että se menee ihan valovoiteesta omalla ihollani jopa näin talvisin, jolloin ihoni on kesäihoon verrattuna todella vaalea. 

Käytän Couleur Caramelin tuotetta yhdessä MyChellen puikon kanssa niin, että laitan ensin MyChellen peiteainetta suoraan puikosta silmänalusille, levitän peiteainetta hieman siveltimellä ja otan Couleur Caramelin peiteainetta siveltimeen ja levitän peiteaineita ikään kuin päällekkäin. Yksinään Couleur Caramelin peiteaine olisi liian vaalean näköinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti