keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Väriä silmiin



Beauty Without Cruelty Mineral Eye Shadow Duo Aquamarine
Tämä duo sisältää vaaleamman ja vähän tummemman sinisen luomivärin. Vaalea väri on todella vaalea, jossa on aivan aavistus sinistä, kun luomivärin häivyttää huolellisesti. Koostumus on todella pehmeä ja väriä irtoaa helposti. Tummempi väri on selvästi sinisempi, ehkä enemmän laventelinsininen kuin tavallinen kirkas sininen. Tummemman sinisen koostumus on hiukan kovempi, mutta väriä ei siltikään tarvitse kovasti hinkata siveltimellä, että väriä saa irtoamaan. Tummempi sininen ei sisällä niin paljon shimmeriä kuin vaaleampi ja tummempikin väri on helppo häivyttää.



AnneMarie Borlind Single Powder Eye Shadow Deep Blue
Kuva ei vastaa luomivärin värisävyä yhtään, vaan tämä syvänsininen luomiväri on enemmänkin melko vaalea harmahtavan sininen. Väri on matta. Luomivärin koostumus on aika kova, mutta väriä saa silti hyvin irtoamaan siveltimeen. Kostealla siveltimellä saa aikaan intensiivisemmän värin esim. rajauksiin. Pysyvyys on erinomainen. Hinta on korkea, mutta luomiväri on mielestäni todella laadukasta ja ihan kyllä rahansa arvoista.



AnneMarie Borlind Single Powder Eye Shadow Black
Hiilenmusta, matta luomiväri, jonka koostumus on ihanan kermainen ja pehmeä. Todella hyvä luomiväri tightline- sekä tavallisiin rajauksiin. Tämänkin luomivärin pysyvyys on erinomainen ja hintalaatu-suhde korkeasta hinnasta huolimatta hyvä.



Benecos Natural Baked Colors Eyeshadow Melange
Väriä on hankala täysin määrittää, sillä väri on mielestäni sekoitus harmaata, ruskeaa ja malvaa. Luomivärin koostumus on todella kova, mutta väriä irtoaa varsinkin vaahtomuovisiveltimeen hyvin. Kostealla siveltimellä saa aikaan intensiivisemmän värin, joka käy hyvin rajauksiin, ja kosteana väri näyttää enemmän pronssisen ruskealta kuin harmaalta. Tykkään käyttää tätä luomiväriä nude-meikissä, sillä tummuutta on helppo säädellä ja väri on jotenkin luonnollisen näköinen. Erinomainen pysyvyys.


Kaikki kuvat iHerbistä.

Benecos Natural Baked Colors Eyeshadow Amazing
Sinivihreä/turkoosi luomiväri, jonka koostumus on samalla tavalla kova kuin edellä mainitunkin luomivärin koostumus. Kuivana väri on todella vaaleanvihreä, märkänä en olekaan huomannut tätä kokeilla. Tässäkin on eriomainen pysyvyys.

1 kommentti:

  1. Nuo baked-tuotteet on yleensäkin tarkoitettu käytettäviksi kosteina juurikin tuon kovemman koostumuksen vuoksi :) Tahmea primer myös varmasti auttaa asiaa niiden kanssa.

    Enpä tiennytkään, että iHerb myy Benecosta! Kiitos vinkistä siis.

    VastaaPoista