keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Sokerittomia patukoita herkutteluun

Universal Nutrition Doctor's CarbRite Diet Chocolate Caramel Nut, 12 patukkaa
Sokeriton patukka herkutteluun. Yksi patukka sisältää ihan kivan määrän proteiinia, mutta ei kuitenkaan hurjaa määrää hiilareita. Vaikka tuote onkin sokeriton, niin patukkaa ei ole silti makeutettu keinotekoisilla makeuttajilla, kuten aspartaamilla tai sukraloosilla. Sen sijaan tuote saa makeutensa maltitolisiirapista. Näiden patukoiden maku on karamellinen pähkinä, jossa pähkinä ei kyllä hirveästi maistu.

Universal Nutrition Doctor's CarbRite Diet Raspberry Chocolate Truffle, 12 patukkaa
Samoja patukoita kuin edellä, mutta eri makuisina. Näiden patukoiden maku on vadelmasuklaatryffeli ja nämä ovatkin meidän taloudessa maistuneet paremmin kuin nuo pähkinäpatukat. Vadelmainen maku on selvästi maisteltavissa, eivätkä patukat ole tummasuklaisia, vaan vaaleita maitosuklaisia. Todella maistuvia patukoita pieneen herkutteluhetkeen.

2 kommenttia:

  1. Moi! Oliko noi sun patukat todella kovia? Mun oli oikeesti aika vaikeeta haukata noista... Monet muutkin protskupatukat iHerbistä on ollu kans tollasia kivikovia :/ Paitsi BNRG:n vohvelipatukat :P Niissä oli peanut butter makuna, se oli ihan sairaan hyvää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulle tulleet patukat ovat aivan pehmeitä, ihan kuin Mars-patukkaa söisi noin koostumuksensa perusteella.

      Poista