maanantai 12. elokuuta 2013

Huulille kosteutta ja suojaa

Kannattaa klikata iHerbin ostoskoriin Sierra Bees Organic Cocoa Butter Beeswax Lip Balm with Vitamin E -huulirasva, jonka saa tällä hetkellä ilmaisnäytteeksi.

Huulirasvan yksinkertaisesta koostumuksesta huolimatta tai ehkäpä jopa juuri sen ansiosta huulirasva on todella miellyttävä huulilla. Se ei ole paksua ja vahamaista kuin esimerkiksi yökäyttöön mainiosti sopiva Badger Company Cocoa Butter Lip Balm Creamy Cocoa -huulirasva, joka on yksi suosikeistani. Sierra Beesin huulirasva on melko kevyttä sekä öljymäistä, mutta se ei vain jää huulien ihon päälle pyörimään, vaan tuntuu imeytyvän huuliin todella hyvin. Kaakaohuulirasvassa ei ole lisättyjä tuoksu- tai makuaineita, joten kaakaon maku sekä tuoksu on mieto ja huulirasva käy siksi herkällekin iholle sekä tuoksuherkille.

2 kommenttia:

  1. Mulla on näiltä Honey, Mint Burst ja Vanilla. Oon huomannut, että parin kk:n käytön jälkeen se maku/tuoksu katoaa ja koostumus jotenkin ehkä hieman härskiintyy. :( Eikä tää oo musta niin hyvä ku esim. Biotherm, Blistex tai Carmex. Sellai ihan perushyvä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En olekaan tainnut käyttää tuota huulirasvaa vielä kovin kauaa, että olisin huomannut mitään muutosta koostumuksessa tai tuoksussa. Tykkään todella paljon siitä Badgerin huulirasvasta, enkä ole enää vuosiin koskenutkaan noihin tavallisiin kemikaalipommihuulirasvoihin, kun hurahdin luomujuttuihin =) .

      Poista