maanantai 12. elokuuta 2013

Puuterimainen dödö ja muitakin dödöjäHoneybee Gardens Deodorant Powder on puuterimainen deodorantti, joka sisältää kosteutta ja hajua hyvin torjuvaa ruokasoodaa, maissitärkkelystä, nuolijuurta ja eteerisiä öljyjä. Dödössä on mieto ja mielestäni todella miellyttävä kukkaistuoksu. Tällainen puuterimainen tuote voi pitää vain vähän hikoilevan henkilön kainalot kuivina ja sopii sellaisille henkilöille käytettäväksi sellaisenaan.

Koska minulla on voimakkaasti kostuvat ja helposti haisemaan alkavat kainalot, niin tarvitsen vähän enemmän suojaa hajua vastaan kuin mitä tuo pelkkä puuteridödö antaa. Alba Botanica Clear Enzyme Lavender Deodorant Stick on puikkomainen kirkas deodorantti, joka tuoksuu miedosti laventelilta. Dödö on itsekseen kainaloihin laitettuna melkoisen niljakkaan nihkeä, mutta kun puikkodödön levityksen jälkeen päälle laittaa tuota puuteridödöä, niin kainaloiden iho on kuivan ja liukkaan tuntuinen. Tuo yhdistelmä pitää kainaloni kuivina kesähelteelläkin ja hajukin pysyy poissa todella pitkään. Tuotteiden tuoksut myös menevät hyvin yhteen, eivätkä tuoksumaailmat riitele keskenään.


Samanlaisen niljakkaan nihkeän lopputuloksen kainaloiden iholle jättää sellaisenaan käytettynä myös Bee Naturals Natural Herbal Deodorant. Onneksi tuoksu on hyvä tässä dödössä, sillä roll-on tuoksuu mielestäni todella miedosti yrttisen sitruksilta, ei niinkään hunajaiselta.

Kuten Alba Botanicankin dödön kanssa, niin iholle kuivanneen Bee Naturalsin roll-onin päälle levitettynä Honeybee Gardensin puuterimainen dödö tekee kainaloiden ihosta taas kuivan ja miellyttävän tuntuisen. Haju pysyy hyvin poissa, vaikka kosteus ei pysykään poissa yhtä tehokkaasti niin kuin tuon edellisen yhdistelmän kanssa.Kuvat iHerbistä.


Molemmat dödöyhdistelmät ovat mielestäni erittäin hyviä vaihtoehtoja alumiinia sisältäville antiperspiranteille, jotka sisältävät alumiinisuolojen lisäksi paljon muitakin haitallisia ainesosia.

2 kommenttia:

  1. Oo! Toi puuteridödö ois NIIN hyvä kenkiin kesäks! :) Tai jos harrastaisin jotain fudista tms niin sinnekin olis tarpeen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisi muuten todellakin hyvä tuote, jos kärsii runsaasti hikoavista jaloista. Hyvä idea, Sinini =) .

      Poista