maanantai 12. elokuuta 2013

Nude-meikki luomumeikin avulla

Suncoat Duo Mineral Eye Shadow With Organic Bamboo Silk Bamboo & Smoke on ollut yllättävän hyvä luomiväriduo arkikäytössä ja käy väriensä puolesta hyvin nude-silmämeikin luomiseen.


Kuva iHerbistä.

Luomivärit ovat mukavan voidemaisia koostumukseltaan, vaikka ovatkin ihan tavallisia, kokoonpuristettuja jauhemaisia nappeja, mutta luomivärin sisältämä karnaubavaha taitaa antaa luomivärille tuon mukavan pehmeän voidemaisen ominaisuutensa. Tuon pehmeytensä ansiosta luomiväri levittyy helposti, tasaisesti ja kauniisti sekä tuntuu pysyvän luomilla paikoillaan tunteja.

Vaalea väri on hieman kylmän sävyinen sekoitus pinkkiä ja korallia ja se sopii hyvin koko luomen alustamiseen. Tummemmalla, pronssisen ruskealla sävyllä voi tehdä tightline-rajauksen, tavallisen rajauksen ja tietysti luomivakovarjostuksen. Kostealla siveltimellä väristä saa intensiivisemmän ja silloin tummemmalla värillä voi tehdä kauniin rajauksen.

Luomiväripakkaus on tehty nopeasti uusiutuvasta bambusta ja pakkaus on kivannäköinen sekä käytännöllinen. Luonnonmukaiseksi meikkituotteeksi luomiväriduon hinta on todella edullinen ja mielestäni hinta-laatusuhde on erinomainen!

2 kommenttia:

 1. Heips!
  Ovatko värit kovin hohtavia/ glitterisiä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä juu, molemmissa luomiväreissä on shimmeriä.

   Poista