maanantai 12. elokuuta 2013

Rrrraikkaita suihkuhetkiä

Kuva iHerbistä.


Kiss My Face Wild Mint & Citrus Early to Rise Exhilarating Bath & Shower Gel on erittäin minttuisen raikas koko vartalon pesuneste ja sopii erityisesti kesän kuumuuden aikaan käytettäväksi. Se ei tuoksu pelkästään joko vihermintulta, piparmintulta tai eukalyptukselta, vaan tuoksu on sekoitus kaikkia minttuisia sekä erittäin raikkaita ja tavallaan viileitä tuoksuja. Nimestään huolimatta pesunesteessä ei niinkään tuoksu sitrukset.

Iso 470 millin pullo on edullinen, mutta pesunestettä täytyy holvata hiukan, jotta pesunesteen saa vaahtoamaan kunnolla. Jonkinlaisen pesusienen tai -käsineiden avulla pesuneste vaahtoaa hiukan paremmin, jos tykkää runsaasti vaahtoavista pesunesteistä.

En pesisi tällä pesunesteellä pitkiä hiuksia, sillä se takuttaa hiuksia melkoisesti, mutta se sopii hyvin lyhyiden hiusten pesuun, koska pesuneste pesee tehokkaasti myös muotoilutuotteet pois hiuksista. Lisäksi lyhyiden hiusten kanssa ei tarvitse olla niin hysteerinen hiusten takkuuntumisen kanssa tai liian pesevän pesunesteen takia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti