maanantai 28. lokakuuta 2013

Passionhedelmää ja guavaa

Jostain syystä passionhedelmän kirpeän makea tuoksu viehättää minua erityisen paljon ja yritänkin sen takia etsiä uusia passionhedelmän tuoksuisia tuotteita kokeiluun. Siksi olikin innoissani, kun näin iHerbin uutuuksien joukossa Deep Steep Passion Fruit-Guava Body Lotion -vartalovoiteen.Kokeilemani Deep Steepin vartalovoiteet ovat olleet todella kosteuttavia olematta kuitenkaan rasvaisen tai öljyisen tuntuisia, eikä tämäkään voide ollut poikkeus. Voide on ihanan kermaista, ei liian paksua tai lirua. Eikä kannata huolehtia pienestä pakkauskoosta, koska voide on yllättävän riittoisaa, sillä pieni määrä levittyy suuremmallekin ihoalueelle.

Voiteen tuoksu voisi olla voimakkaampikin ja muistuttaa vieläkin enemmän passionhedelmää, sillä voiteen tuoksu on kyllä hedelmäinen, mutta ei muistuta mielestäni erityisen paljon passionehedelmän tuoksua. Ehkäpä voiteessa toisena ainesosana oleva guava vaikuttaa tuoksuun niin, ettei se ihana kirpeän makea passionhedelmän tuoksu pääse kunnolla oikeuksiinsa.

Pienoisesta tuoksupettymyksestä huolimatta pidän voiteesta todella paljon, sillä se levittyy hyvin, imeytyy nopeasti ja kosteuttaa ihoa selvästi.

Lisäksi Deep Steepin tuotteet sopivat erittäin hyvin lahjoiksi, sillä kerrankin luonnonmukaisten tuotteiden pakkaukset ovat hyvin suunniteltuja, kauniita sekä käytännöllisiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti