sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Sileät kutrit

Jos hiukset kaipaavat syksyn ja tulevan talven aiheuttaman kuivemman sisäilman takia silotusta, niin kannattaa kokeilla Rainbow Research Henna & Biotin Herbal Conditioner -hoitista. Tuotteen INCI on yksinkertainen, mutta hoitis silottaa hiuksia todella tehokkaasti, omaan makuuni jopa liiankin tehokkaasti.
Hoitis on koostumukseltaan melko paksua, mutta onneksi se levittyy hiuksiin tasaisesti ja melko helposti. Omien hentojen hiusteni takut alkavat selvitä sampoopesun jäljiltä heti, kun levitän hoitista hiuksiin. Siksi hoitis toimii hyvin pikahoitiksenakin ja pelkästään ihan latvoihin levitettynäkin, jos latvat tuppaavat takkuuntumaan runsaasti.

Vaikka hoitis sisältäänkin hennaa, ainakaan minun hiuksilleni hoitis ei anna rakennetta ja kuohkeutta niin kuin muut hennahoitikset ovat antaneet, vaan hiuksista tulee sileät ja suoremmat kuin muilla hoitiksilla. Hoitis ei lähmää tai rasvoita hiuksia, sillä se ei sisällä lainkaan öljyä, vaan on kookosvahapohjainen. Eikä kannata pelätä, että tuon kookosvahan takia hiuksista tulisi jotenkin vahamaiset, sillä hoitis hulahtaa hiuksiin hyvin ja myös huuhtoutuu helposti, eikä hiuksii jää tuotejäämiä.

Tuotteen tuoksu on mielestäni hiukan toffeemaisen makea, eikä tuoksu jää leijailemaan pään ympärille kauaksi aikaa. Mielestäni tuoksu on todella herkullinen ja vähän harmittaa, etteivät hiukset tuoksu hoitikselta enempää =) .

Jos haluaa hoitikselta silottavaa ja jopa suoristavaa vaikutusta, niin tätä edukasta hoitista kannattaa kokeilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti