keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Ilmaiset postituskulut iHerbissä

Lokakuun ajan iHerbissä on ilmainen Global Priority Mail by DHL -postitus yli 40 $:n ostoksille! Tarjous koskee siis sitä edullisinta postitusvaihtoehtoa ja tarjouksella säästää jopa huimat 4 $ per tilaus ;) :D !

Olen yrittänyt pitää omat tilaukseni siinä 40 dollarin paikkeilla ja ihan muutamia alkuvuoden tilauksia lukuunottomatta paketit ovat tulleet kotiin ilman tarvetta tullaukselle, joten ihan inasen yli 40 $:n tilauksia uskaltaa kyllä tehdä varsinkin, jos tilaus sisältää enimmäkseen lisäravinteita.

5 kommenttia:

 1. Moikka ja kiitos informatiivisesta blogista! :) Olen vähän ymmälläni näistä tullijutuista. 2013 tulli/alv?rajat muuttuivat, ja itse ainakin olen joutunut maksamaan 22 euroa ylittäneestä iHerb-tilauksesta alv-maksua jokaisesta tuotteesta. Aikaisemmat kaksi pakettia, nekin yli 22€ arvoltaan, tulivat kiltisti ilman lisämaksuja. Onks tää 40 dollarin raja joku virallinen juttu vai mutua..? Onko multa mennyt ohi jotain? :D Varmaan vaan käynyt huono tuuri meikäläisellä kun kerran tuli tullista kaksi kirjettä peräjälkeen... :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki riippuu siitä mitä tilaat. ALV 24% tuotteissa esim. kosmetiikka raja on 20,83 euroa. Luontaistuotteet (elintarvikkeet/lisäravinteeet) menevät ALV 14% mukaan (raja 35,71 euroa).

   -Elken-

   Poista
  2. Asia menee juuri noin niin kuin Elken sanoi tuossa ylhäällä, että lisäravinteita voi tilata vähän suuremmalla summalla, koska niiden alv on alhaisempi, 14 %. Eli 40 $:n raja ei ole mikään "virallinen" alvraja.

   Poista
 2. Moikka! Hei olen seuraillut nyt keskusteluja noista Himalaya Herbals tuotteista. Olisin kiinnostunut ostamaan niitä, mutten oikein tiedä mihin sivustoon luottaa. Tässä blogissa ja keskusteluissa kehut iHebs sivustoja. Sieltä siis kannattaisi tilata näitä? Miten muuten on toimitus pelittänyt, kun ulkomailta tulevat?
  Oletko tutustunut tähän sivustoon?
  http://www.himalayadirect.com/default.asp
  Onko mitään kokemusta? :o
  -Pauliina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen tilannut muutamia Himalaya Herbals -tuotteista iHerbistä, joka on erittäin luotettava ja hyvin toimiva nettikauppa, jota voin suositella melkein 300 tilauksen puolesta. Olen tilannut vain sillä halvimmalla mahdollisella postitustavalla, joka toimii vaihtelevan nopeasti, mutta luotettavasti.

   Poista