torstai 24. lokakuuta 2013

Veriappelsiinin tuoksua

Ajattelin Bath Petals Shower Gel Sicilian Blood Orange -suihkugeelin olevan ihanan hedelmäinen, mutta samalla kirpeä pesuneste koko vartalolle, mutta jouduinkin pettymään tuoksun suhteen.


 Kuva iHerbistä.


Pesuneste on todellakin nestettä, melkoista lirua, joka kuitenkin vaahtoaa todella hyvin täyteläiseksi vaahdoksi. Koska pesuneste on tehty saippuoiduista öljyistä, se jättää hassun nihkeän tunteen iholle, mutta ei ole kuitenkaan liian kuivattavaa kuivallekaan iholle. Lisäksi täyteläinen vaahto huuhtoutuu helposti ja nopeasti pois iholta.

Valitettavasti saippua ei ollut hedelmäisen kirpeä, vaan on hiukan tunkkaisen tuoksuinen. Veriappelsiinin tuoksua voi havaita vain oikein kunnolla pulloa nuuhkiessa, eikä tuoksu ole silloinkaan voimakas.

Onneksi pesuneste on kuitenkin ihan kiva tuote, joka tulee kulutetuksi vaikka ihan käsienpesusaippuana. Jos haluaa lisätä pesuneesteeseen vielä ylimääräistä kosteutusta, niin kunnon loraus glyseriiniä suoraan pulloon tekee pesunesteestä vieläkin kosteuttavamman käsienpesusaippuan.

1 kommentti:

  1. en tajuu miten sul on varaa tähän kaikkeen :oo

    VastaaPoista