tiistai 7. tammikuuta 2014

Aina ei voi voittaa, vol. 101

Muutama hutiostos tuli taas kasvovesien muodossa.
Now Foods Solutions Clarify & Illuminate Toner oli tuoksultaan oikein kiva, sellainen sitrusmainen ja kevyt. Siihen positiiviset puolet taisivatkin sitten loppua, sillä ainakin minun rasvoittuvalle iholleni tämä kasvovesi oli ihan liian tuhtia. Kasvovesi jätti iholle öljyisen tahmean tuntuman, vaikka se tuntuikin puhdistavan meikinjäämät hyvin pois iholta.

En lukenut tuotekuvausta tarpeeksi hyvin, sillä vasta tuotteen saavuttua kotiin huomasin kasvoveden olevan anti aging -tuote, eli se sisälsi mm. tutkimuksissa tehokkaaksi havaittua Mitostime-ainesosaa. Selkeästi kasvovesi oli suunniteltu kuivemmalle, jo ikääntyvälle iholle, ja sellaiselle ihotyypille kasvovesi olisikin varmasti paljon parempi kuin rasvaiselle iholle, joka kaipaa kasvovedeltä kunnon puhdistusta ja ihon kirkastusta.Kuvat iHerbistä.

Ajattelin Derma E Refining Vitamin A and Glycolic Tonerin tuovan sitä ihon puhdistusta ja kirkkautta mitä rasvainen iho kaipaakin, mutta eipä tämäkään kasvovesi toiminut ihollani. Tuote jätti iholleni ihan liian tahmean/öljyisen lopputuloksen. Kai suurella määrällä glyseriiniä on ajateltu olevan kosteuttava vaikutus A-vitamiinin ja glykolihapon kuivattavan vaikutuksen tasapainottamiseksi, mutta mielestäni tämä kasvovesi oli ihan liian öljyinen rasvaiselle iholle, jollaiselle ihotyypille se oli suunniteltukin.

En käyttänyt kasvovettä niin kauaa, että olisin huomannut A-vitamiinin ja glykolihapon kuorivan vaikutuksen, joten en osaa sanoa kuoriiko ja puhdistaako kasvovesi ihoa oikeasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti