lauantai 25. tammikuuta 2014

Toimiva trio

Mineral Fusion Eye Shadow Trio -luomiväri sävyssä Sultry on todella hyvin toimiva luomiväritrio. Värit eivät ole liian "kovia", vaan ne soveltuvat vaaleammankin ihon meikkaamisen.

Kuva iHerbistä.


Tummin väri, kauniin tummanharmaa, ei ole liian tumma, toisin sanoen ihan hiilenmusta, siksi sillä saa loihdittua arkikäyttöön hyvin sopivat rajaukset sekä varjostukset. Väri ei ole mielestäni täysin matta, siis sellainen ihan jauhoisen matta, mutta siinä ei myöskään ole selvästi näkyvää shimmeriä, joten väri on vähän jotain matan ja kimaltelevan väliltä.

Vaaleammassa harmaassa on hiukan shimmeriä, mutta onneksi väri ei ole liian kimalteleva tai kiiltävä luomien iholla. Väri sulautuu tummanharmaaseen erittäin kauniisti.

Vaalein väri on ihanan kermaisen valkoinen, tai luonnonvalkoinen, ei siis lumenvalkoinen. Vaaleinta väriä voi levittää koko silmäluomen alueelle pohjustuksena rajauksille ja luomiväripaletin tummemmille väreille, tai sillä voi korostaa kulmaluuta tai silmän sisänurkkia. Tämä vaalein väri sopii erinomaisesti juurikin tuohon kulmaluun korostamiseen ja lopputulos on luonnollisen kaunis.

Luomivärit ovat kaikki todella täyteläisen oloisia, eivätkä yhtään jauhoisia. Ne eivät varise silmänalusille melkien laisinkaan. Luomivärien pysyvyys luomilla on todella hyvä, eivätkä ne häivy tai kasaannu luomivakoihin pitkänkään käytön aikana. Ehkä juuri tuon kermaisen täyteläisyyden takia luomivärit häivyttyvät niin kauniisti ja pysyvät erinomaisesti.

Vaikka luomiväritrion hinta on melko kallis, on tämä trio silti ehdottomasti rahansa arvoinen tuote. Mielestäni hinta-laatusuhde tässä tuotteessa on todella sopusuhtainen, sillä luomivärit ovat todella laadukkaita!

1 kommentti:

  1. Moikka Ellen! Olen aikeissa tilata salisyylihappojauhetta ebaysta, mutta nykyään siellä näyttää olevan useampikin jauheen myyjä. Tuo mysticmomentsuk vaikuttaa asialliselta, oletko itse tilannut sitä kautta vai joltakin muulta myyjältä?

    VastaaPoista