maanantai 6. tammikuuta 2014

Luonnollinen retinolivoide

Käyttäisin mielelläni retinolia sisältäviä tuotteita säännöllisesti, mutta yleensä retinolituotteet eivät ole mitenkään erityisen luonnonmukaisia. Jos taas retinolivoiteita löytyy luonnonmukaisina, niin ne ovat yleensä aika mietoja ja tehottomia. Onneksi uskalsin epäilyistäni huolimatta kokeilla Skin By Ann Web Super Retinol Slow-Release Retinol Creamia, sillä voide on oikeasti tehokas ja se on luonnonmukainen.Kuva iHerbistä.

Voide on mukavan kevyttä ja se imeytyy ihoon todella hyvin sekä nopeasti. Se käy jopa rasvaisellekin iholle, sillä voide ei jätä jälkeensä öljyistä tai rasvaista pintaa, vaan iho on voiteen imeydyttyä silkkisen pehmeä ja sileä. Tuotteessa on vieno tuoksu, mutta se ei jää leijailemaan pään ympärille häiritsevästi.

Kovin rankasti voide ei ihoa kuori esimerkiksi lääkevoide Avitcidin tavoin, mutta kuitenkin sen verran, että iho hilseilee voiteen säännöllisen käytön ansiosta. Voiteen vaikutusta voi tehostaa derma-/piikkirullalla, jolloin voide pääsee tunkeutumaan syvemmälle ihoon piikkirullan tekemien pienten reikien ansiosta.

Vaikka voide on pieneen 30 ml:n tuubikokoonsa nähden melko hinnakasta, niin mielestäni voide on silti rahansa arvoinen ostos!

5 kommenttia:

 1. Hei jes loistavaa! Iso kiitos blogistasi, löydän varmasti lisää hyviä tuotteita tämän kautta iHerbistä tilavaksi (:

  VastaaPoista
 2. Minä ostin syksyllä iHerbistä tätä retinolivoidetta:

  http://www.iherb.com/Life-Flo-Health-Retinol-A-1-Advanced-Revitalization-Cream-1-7-oz-50-ml/29793

  mutta en oikein ole päässyt sen käytössä säännöllisyyteen kun sen kertakäytön jäljiltä kasvot hilseilevät niin voimakkaasti, että sitä ei viitsi käyttää kuin silloin kun tietää, että ei tarvitse ihan hetkeen "edustaa".

  Miten usein käytät tuota Ann Webin voidetta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miekin olen kokeillut tuota Life Flon retinolivoidetta, enkä tykännyt siitä loppujen lopuksi sen takia, koska se oli niin rasvaista/öljyistä. Käytin Ann Webbin tuotetta melkein joka ilta, mutta nyt auringon paistaessa pidän retinolista taukoa.

   Poista
 3. Voide kuulostaa kokeilemisen arvoiselta! Onko sinulle itselläsi käytössä derma-/piikkirullaa? Voisitko ketoa siitä kokemuksia? Mistä olet sen hankkinut? Kiitokset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hankin rullani täältä: http://shop.owndoc.com/product-list.php?owndoc-dermarollers-pg1-cid59.html

   Käytin rullaa välillä, mutta en oikein saanut rullailuun mitään säännöllisempää otetta. Kannattaa tutustua Juurikasvun neularullausketjuun, sieltä saa paljon tietoa ja kokemuksia: http://www.juurikasvu.org/smf/index.php?topic=4866.0

   Poista