tiistai 7. tammikuuta 2014

Kookosvettä muuhunkin käyttöön kuin juotavaksi

Onneksi uskalsin kahden kasvovesipettymyksen jälkeen kokeilla muutaman kosmetiikkaan höperöityneen kanssasisaren suosituksesta  Everyday Coconut Coconut Water Face Toner -kasvovettä. Kasvovesi sisältää suurimmaksi osaksi kookosvettä, joka oli jossain vaiheessa todella trendikäs jano-, sali- ja palautumisjuoma (ainakin Amerikassa :D ), ja näköjään kookosvesi sopii oikein hyvin kasvovedeksikin =) .

Kuva iHerbistä.

Tuote sopii kaikille ihotyypeille ja varsinkin rasvaiselle iholle tämä kasvovesi on todella hyvä, sillä se ei jätä iholle öljyistä tai rasvaista tuntumaa käytön jälkeen. Iho on todella pehmeä, mutta ei yhtään tahmea kasvoveden levityksen jälkeen.

Ei kannata pelätä, että kasvovesi tuoksuisi liian kookoksiselta, sillä kasvoveteen on lisätty papaijauutetta, joten kasvovesi tuoksuu todella trooppisen mehukkaalta. Tuoksu jää iholle melko pitkäksikin aikaa, mutta tuoksu ei ole mielestäni yhtään häiritsevä.

Lisäksi ison, 350 ml:n pullon hinta-laatusuhde on erinomainen ja kasvovettä raaskii holvata vähän huolettomamminkin.

Suihkepullon ansiosta kasvovesi soveltuu todella hyvin myös meikin "kiinnittämiseen": varsinkin mineraalimeikkipohja tuntuu olevan joskus liian jauhoisen näköinen iholla, joten muutama suihkaus kasvovettä iholle, ihon taputtelu kuivaksi ja meikkipohja näyttää sen jälkeen paljon luonnollisemmalta sekä kuulaammalta. Samalla kikalla saa myös "sulatettua" ihon ikävät hilseilevät kohdat meikin alle piiloon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti